При вас къде се намира тапата и мирише ли ви?
Отвора за пълнене, къде - вътре или вън?
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
Отвора за пълнене, къде - вътре или вън?
В момента отвора за пълнене на бутилката ми е в багажника, но ми намирисва след като съм заредил бутилката. Мисля да го сложа отвън на бронята, макар че не ми харесва отвън да имам тапа
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
psstv18rp
- Автомобил:
- Двигател:
Да опишем + и - за "отвън":
+много удобно, не мирише в купето, по-безопасно при теч - може да се херметизира частта от тръбопроводите в купето с гофрирани тръби както си му е реда;
- личи че колата е с АГУ - катаджиите може да искат паспорт на АГУто, стикер за преглед. Изроди крадат капачките а без капачка пълначката се зацапва, сачмата може да ръждяса. Други изроди пъхат боклуци и всякакви шеги си правят. Ако е на бронята - при дребни ПТП-та се поврежда. Ако е на купето - често загнива ламарината заради огъвания и вибрации при зареждането.
Между другото, има и 3-ти вариант - извежда се под капачката за зареждане с бензин. Само че понеже няма място за цялата пълначка, там се извежда тръбата с резбата на края, а самата пълначка си я държиш в жабката и я навиваш при зареждане.
+много удобно, не мирише в купето, по-безопасно при теч - може да се херметизира частта от тръбопроводите в купето с гофрирани тръби както си му е реда;
- личи че колата е с АГУ - катаджиите може да искат паспорт на АГУто, стикер за преглед. Изроди крадат капачките а без капачка пълначката се зацапва, сачмата може да ръждяса. Други изроди пъхат боклуци и всякакви шеги си правят. Ако е на бронята - при дребни ПТП-та се поврежда. Ако е на купето - често загнива ламарината заради огъвания и вибрации при зареждането.
Между другото, има и 3-ти вариант - извежда се под капачката за зареждане с бензин. Само че понеже няма място за цялата пълначка, там се извежда тръбата с резбата на края, а самата пълначка си я държиш в жабката и я навиваш при зареждане.
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
ееееее
по рано всички АГУ се пълнеха в багажника....
Не ви ли стига миризмата от газта когото изключат маркуча?За какво ще ползвате колата, не е ли за хора?
Не ви ли стига миризмата от газта когото изключат маркуча?За какво ще ползвате колата, не е ли за хора?
-
[Maverick]
- Автомобил:
- Двигател:
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Red_Jetta написа:на прегледа на АГУ-то ме предупредиха че от "ХХ.ХХ"
влиза в сила задължение пълненето да е изведено извън купето.
за другата година няма да ми заверят прегледа ако не направя промените съгласно горното изискване!
Стига бе, пак ли някой умник е измислил поредната нашенска простотия.
Landi Renzo оригинално си идват с пълначка за вътрешен монтаж. И сега к'во - ще ми искат да си слагам друга ли? Еми не са познали дееба и боклуците гадни.
Върни се в “Автогазови уредби”