Нямам идея, днес го направих. Мислих да подгъвам на 2ката веждите, ама много духа. Утре може да пробваме. Нали знаеш, че боята трябва да се нагрее преди това, за да не се пука (УЖ!).
Да не пускам нова тема...искам да попитам за coilovers KW variant 1 горе долу в такова състояние на външен вид но са на 35000км в германия чух че имали някакви пълнители които се сменят. Вече съм ги взел и просто информативно искам да знам дали мога да сменя тези пълнители ако не са наред амортисъорчетата ?
Много класна покупка. Евала. Иначе след като ги ревизираш може да ги смениш пълнителите ако се налага. Дано са ОК, щото ако не са цените за оригинални пълнители хич няма да ти харесат, а пък ако вземеш други пълнители (които пак ще станатq но трябва да се провери), то KW остават само пружините.
И аз си купих преди година време за Б2-ката KW освен височината предните могат и на твърдост да се регулират. Изпадна на много добра пара и понеже знам че ги хвалят и го отнесох само че още не мога да дам впечетление.
Една корса Б gsi с койловър KW на приятел е колата, му разглобихме единия амортисиор и на самия амортисиор пишеше (KW suspension, manufactured by AL-KO) и знам че 99% съм сиг че не се внася такъв амортисиор в България. Произвежда се от алко спецялно за KW.
А има ли някъде машина която ги тества? Искам ако може да ги тествам преди да ги сложа на колата защото не искам да слагам нещо което ще трябва да махам после
То пък 'щото много сложно се сменят на Полото амортисьорите. Да видиш на моето комби задните дето всеки път като ги регулирам се свалят от колата 'щото няма как да закачиш ключа докато са на колата.
Иначе има шок тестер за амортисьори ама тези, които съм виждал тестват само амортисьори, които са монтирани на автомобил
някой кара ли с окачване от този колега memberlist.php?mode=viewprofile&u=180666 офертите му са доста добри а съм се насочил към ново питам и за 2та вида които предлага