Помощ при избор на кола ..

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
2PAC
Автомобил:
Двигател:

Помощ при избор на кола ..

Мнениеот 2PAC » Съб 09 апр 2011 14:25

Здравейте колеги реших да попитам в този форум ,защото чувам много хубави нещазанего от приятелите си ,и по това може да разберете че съм нов потребител .. :) Става въпрос за Vw Golf 4 1,9 TDI 4motion решил съм да си купувам такъв, но не съм запознат горе долу с цените пък се и опитах да потърся такъв намерих 1 само и той вече продаден .. :( може ли да ми кажете как варират стойностите на двигателя в този клас (говоря за конете) и кой е най подходящ от тях ,също така коя година започва производството им ,и горе долу за какви пари мога да си взема хубавичък голф от този клас Благодаря предварително :) (Извинявам се ако съм объркал раздела на темата ,все пак съм нов надявам седа проявите разбиране )

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Re: Помощ при избор на кола ..

Мнениеот Sashko_Trg » Съб 09 апр 2011 17:18

Колега просто трябва да напишеш в търсачката малко и ще намериш това което ти трябва, ще ти дам малко теми от мен да мине :) Просто пишеш нещо от рода 4motion, 4x4 и т.н.

ето малко теми.

viewtopic.php?f=24&t=247893&hilit=4motion4

Има и още нещо даже има направен специален раздел "Syncro & 4motion" влизаш там и четеш.

Потребителски аватар
7 speed DSG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 7 speed DSG » Нед 10 апр 2011 6:41

2PAC написа:Здравейте колеги реших да попитам в този форум ,защото чувам много хубави нещазанего от приятелите си ,и по това може да разберете че съм нов потребител .. :) Става въпрос за Vw Golf 4 1,9 TDI 4motion решил съм да си купувам такъв, но не съм запознат горе долу с цените пък се и опитах да потърся такъв намерих 1 само и той вече продаден .. :( може ли да ми кажете как варират стойностите на двигателя в този клас (говоря за конете) и кой е най подходящ от тях ,също така коя година започва производството им ,и горе долу за какви пари мога да си взема хубавичък голф от този клас Благодаря предварително :) (Извинявам се ако съм объркал раздела на темата ,все пак съм нов надявам седа проявите разбиране )

Здравейте колега, въпросът ви е прекалено свеобхватен, ако разрешите така да го формулирам.
"Помощ при избор на Vw Golf 4 1,9 TDI 4motion ?!"
Тази модификация, излиза през 1998 година и се произвежда до 2003 година включително! Възможните вариации са доста и разнообразието е богато на представители с посочните параметри, при това без да разглеждаме опциите за купето, така че ще е много трудно да намерите компетентен отговор. Освен това, факторите влияещи на ценообразуването са адски много, като се започне от годината на производство, пробега, тех. състояние, наличие на документация или съответно липсата на такава, модификацията, нов или стар внос, държавата от където идва колата или от където ще дойде колата, изпълнението (екстрите демек) и т. н.
Флагманът - така да се каже е купето със своите 150 к. с., но е трудно намираем.
Успех в тъсенето :да:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 10 апр 2011 9:27

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Ето ти един перфектен дето те чака в Германия,само дето цената му няма да ти хареса mhihi

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 10 апр 2011 9:32

За толкоз пари да имаше поне климатроник :Mr Green Fun

Потребителски аватар
SoManyRetards
Автомобил:
Двигател: