И ми хареса много карах го 15-тина км извън градско и закрепих 120 км и цъкнах копченцето да иде на средата махнах си крака от газта и колата продължи да си върви сама
 И ми хареса много карах го 15-тина км извън градско и закрепих 120 км и цъкнах копченцето да иде на средата махнах си крака от газта и колата продължи да си върви сама  в баир си дава сама газ по изнанадолно си намаля и общо взето голяма сгода за дълъг път(който аз ще пътувам често).Та от цялата работа въпроса ми е може ли да си сложа такова чудо и на моя те са еднакви години и всичко им е 1 към 1 освен че моя няма.Дори и да не търся тая ръчка ще ги направя с други копчета но въпросът ми е ако е възможно как ??? Ще съм много благодарен на някой ако може да хвърли някоя идея ?Аз  през VAG ще го направя но да ми обясните тия 4 кабела къде трябва да идат ?
 в баир си дава сама газ по изнанадолно си намаля и общо взето голяма сгода за дълъг път(който аз ще пътувам често).Та от цялата работа въпроса ми е може ли да си сложа такова чудо и на моя те са еднакви години и всичко им е 1 към 1 освен че моя няма.Дори и да не търся тая ръчка ще ги направя с други копчета но въпросът ми е ако е възможно как ??? Ще съм много благодарен на някой ако може да хвърли някоя идея ?Аз  през VAG ще го направя но да ми обясните тия 4 кабела къде трябва да идат ?п.п И ще ПОМОЛЯ колегата vaskoto1 да не ми локва темата не съм разбрал къде трябва да ходят тия кабели мисля че на никои няма да му се откачат ръцете за 5 мин да ми обясни мисля че за това е тоя форум да ми обясни някой който го е правил и знае тоя кабел там и там и готово нищо повече не искам.Ако не е за това този форум ще помоля за един БАН . Защото повече няма да влезна никога тук ако толкова пък никой не могат да му се откъснах 5 минути от времето за да обясни!!!!!!

...Всички видяхме,че си мераклия,харесваш колата си и искаш всичко да е им ОК и за това пускаш теми,но явно не използваш големия архив,който е тук
 ...Всички видяхме,че си мераклия,харесваш колата си и искаш всичко да е им ОК и за това пускаш теми,но явно не използваш големия архив,който е тук   Просто трябва да се търси и чете,изписано е Всииичко що е за
  Просто трябва да се търси и чете,изписано е Всииичко що е за  !Искаш бързи отговори,без да се потрудиш и поровиш
 !Искаш бързи отговори,без да се потрудиш и поровиш  Конкретно за темпомата,
 Конкретно за темпомата, Без лоши чувства,приятел,ама е досадно и се постарай да усетиш атмосферата във форума по-скоро.....
 Без лоши чувства,приятел,ама е досадно и се постарай да усетиш атмосферата във форума по-скоро.....  А това,че ще те няма тук....никой няма да се трогне
 А това,че ще те няма тук....никой няма да се трогне