за "толерантността" просто нямам думи...
за НИКСИ
Тази сутрин спрях на една пешеходна пътека и една Лада спря в мен
След малко тръгвам към застрахователите ...

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: за НИКСИ
Toledo написа:Тази сутрин спрях на една пешеходна пътека и една Лада спря в менСлед малко тръгвам към застрахователите ...
Много съжалявам. Хвани го натупай тоя с Ладата, ако не кажи да дойда да го натупам мамка му.
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Toledo написа:Тази сутрин спрях на една пешеходна пътека и една Лада спря в менСлед малко тръгвам към застрахователите ...
Еееее колега много съжалявам, аз се чудя кога ли на мен ще ми се случи това? Ама аз нямам застраховка, тогава какво ще става...
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Много лошо, колега...

Ей затова ако спирам на пешеходна пътека първо гледам в огледалото... Щото в доста случаи е по-опасно да спреш... Абе България...

Какви са ти пораженията?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз така като се прибрах от Ирландия миналата година, почнах да карам и да пускам вси4ки, коли пешеходци..... майка ми щеше да полу4и удар и за малко не предизвикаха верижна с 4 автомобила като спрях на пешеходна да пусна майка с количка..... опитвам се да карам човешки и да давам път ама като дойде някой дето се мисли за Шумахер и почне да си прави квото иска, да те засича и да те псува как да не му &(#()*@!
Вече веднъж ми мина живота на лента, не е много добро усещането, за тва айде да караме по колегиално.
Вече веднъж ми мина живота на лента, не е много добро усещането, за тва айде да караме по колегиално.
аз отскоро съм в този форум, тъй като отскоро съм с голф. Абе вие сте големи симпатяги - човек да не повярва, че сте "гъзарите с голфовете". Нали не се сърдите - казвам го с добро чувство. Абсолютно на същото мнение съм, че пътя не е място да се избиват комплекси и няма нищо лошо човек да кара съобразено и да отстъпва на другите - било то коли, било то пешеходци.
- gti_power
- Автомобил:
- Двигател:
Mal написа:аз отскоро съм в този форум, тъй като отскоро съм с голф. Абе вие сте големи симпатяги - човек да не повярва, че сте "гъзарите с голфовете". Нали не се сърдите - казвам го с добро чувство. Абсолютно на същото мнение съм, че пътя не е място да се избиват комплекси и няма нищо лошо човек да кара съобразено и да отстъпва на другите - било то коли, било то пешеходци.
ами аз мисля че тези "гъзарите" за които се говори толкова много си нямат и понятие от компютри и хал-хабер си нямат и за форума
а само се ръчкат и се правят на майстори ...
тука сме все свестни хора , въпреки че на среща още не сам ходил

- gti_power
- Автомобил:
- Двигател:
мдам, просто се побърквам като кибича 10мин на задръстване
10 коли ме надминат и после за да не се блъснат с тези в отсреща искат културно с мигач да се предстроят пред мен и така аз пак назад пак светофара ме хваща и си чакам ли чакам култърно , да ама не
толерантен сам ама всичко си има граници ....
10 коли ме надминат и после за да не се блъснат с тези в отсреща искат културно с мигач да се предстроят пред мен и така аз пак назад пак светофара ме хваща и си чакам ли чакам култърно , да ама не
толерантен сам ама всичко си има граници ....

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Ами и аз като се объркам, давам мигач, и търпеливо чакам някой да благоволи да ме пусне... за жалост, много рядко се намират такива хора. Но все пак се намират. Аз се старая почти винаги да пускам другите, като видя, че са в нужда. И винаги карам с фарове.
Този град изобщо не е замислен като пътна структура за толкова много коли... всеки трети човек разполага вече с кола, а поне 30% от софиянци имат и по две даже. Просто лоша инфраструктура. И много много кофти възпитание. И културата ни куца много, ама то си пролича тотално - не може някакво скапано телевизионно шоу (то дори не е шоу, а някаква гавра със зрителите) да заплени толкова много народ и най-големите дебили от него да се харесат на 90% от хората... и те да започнат съвсем да се отъждествяват с тях.
Според мен още много време има, докато се научим да бъдем хора и да имами гражданско самосъзнание и европейски култура.
Този град изобщо не е замислен като пътна структура за толкова много коли... всеки трети човек разполага вече с кола, а поне 30% от софиянци имат и по две даже. Просто лоша инфраструктура. И много много кофти възпитание. И културата ни куца много, ама то си пролича тотално - не може някакво скапано телевизионно шоу (то дори не е шоу, а някаква гавра със зрителите) да заплени толкова много народ и най-големите дебили от него да се харесат на 90% от хората... и те да започнат съвсем да се отъждествяват с тях.
Според мен още много време има, докато се научим да бъдем хора и да имами гражданско самосъзнание и европейски култура.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”