SpeeDLine написа:Или от непрецедения лак? Правите грешкиВиновни сте
Да я беше докарал където работя аз
vento man написа:Момчета не говорете глупости моля ви се не упреквам никого не казвам нищо аз също се занимавам с боядисване това е техника всичко е възможно и те не са искали майсторите но се е получило и аз съм преправял детайл по 2-3 пъти но просто не се знае там и от най малката прашинка става проблем иначе голфа изглежда добре
ZeroCool написа:vento man написа:Момчета не говорете глупости моля ви се не упреквам никого не казвам нищо аз също се занимавам с боядисване това е техника всичко е възможно и те не са искали майсторите но се е получило и аз съм преправял детайл по 2-3 пъти но просто не се знае там и от най малката прашинка става проблем иначе голфа изглежда добре
Мда.....ама много пари гълтат таван и преден капак.....ми ако беше неква неземно скъпя боя...макар че предполагам и тая не е евтина 70-80 кинта литъра има ли?
bagera написа:ако беше неземно скъпа боя, едва ли щеше да се прави в гараж с кравешки мръвки, щеше да се боядиса и в добре подготвена камера с нужните за целта допълнения
Beco_ написа:Това е най-големия срам за един "майстор". и че изобщо не са се отнесли с нужното внимание към теб и твоят автомобил...просто му кажи истината в очите без да се убиждате и си трагни като пич!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта