Golf MKIII GT 8V, 2.0 - AGG - K&N ?

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
SpeeDLine
Автомобил: Audi A3 1.8T
Двигател: AGU 1998

Re: Golf MKIII GT 8V, 2.0 - AGG- ще пребоядисваме

Мнениеот SpeeDLine » Нед 10 апр 2011 14:37

Или от непрецедения лак? Правите грешки :) Виновни сте :P Да я беше докарал където работя аз 8)

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Нед 10 апр 2011 19:30

SpeeDLine написа:Или от непрецедения лак? Правите грешки :) Виновни сте :P Да я беше докарал където работя аз 8)

Насякъде стават грешки :wink:
Преди време работих като помощник в един бояджийски сервиз. На един капак се получи същото при положение че преди това в същата камера са боядисани много коли и детайли :) Три пъти го боядисвахме докато стане както трябва.
накрая се оказа от боклуци в маркуча :?

Станалото станало - на всеки може да се случи. Майстора да си я оправи. А за драскотините по капака вече е несериозно :|

Въпреки всичко колата ми харесва как се получава. Имайки в предвид направеното до сега мисля че има ножда от по-хубави джанти :)
Успех :да:

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Нед 10 апр 2011 19:45

Има си и други джанти, които чакат да се оправят.
Тези сигурно ще ги пусна да се продават.
Днеска колата отново не беше готова - боядисана е, но забележките си стоят - част от тях и не толкова видими.
Сега трябва да се полира на дадени места и като знам как излезнаха драскотини на капака след полирането не ми се мисли.
Мога да кажа, че нещата ми се струва вървят към провал.

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Мнениеот Speedy86 » Нед 10 апр 2011 21:58

Здравко чета вече 3-та страница без да пиша но вече не издържах и ще кажа какво мисля аз защото хвърли огромна сума пари а колата има забележки и мен ме е яд а на теб си представям какво ти е но просто колата не попадна в добри ръце за да стане всичко от първият път,Василии може да работи добре но тоя път май се изложи както ти каза и за джантите сега и колата,а Ангел и брат му никога не правят кола без да я повтарят винаги става така с техната работа.

П.П:Много ми хареса колата на снимките след боята,но после като каза за забележките явно са се насрали жестоко,и как след втора боя пак ще има забележки това е направо подигравка с теб и с хвърлените пари за матерлиали и труд!!!

Потребителски аватар
vento man
Автомобил: Vw vento
Двигател:

Мнениеот vento man » Пон 11 апр 2011 21:40

Момчета не говорете глупости моля ви се не упреквам никого не казвам нищо аз също се занимавам с боядисване това е техника всичко е възможно и те не са искали майсторите но се е получило и аз съм преправял детайл по 2-3 пъти но просто не се знае там и от най малката прашинка става проблем иначе голфа изглежда добре heavy metal zork

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Пон 11 апр 2011 22:16

vento man написа:Момчета не говорете глупости моля ви се не упреквам никого не казвам нищо аз също се занимавам с боядисване това е техника всичко е възможно и те не са искали майсторите но се е получило и аз съм преправял детайл по 2-3 пъти но просто не се знае там и от най малката прашинка става проблем иначе голфа изглежда добре heavy metal zork

Мда.....ама много пари гълтат таван и преден капак.....ми ако беше неква неземно скъпя боя...макар че предполагам и тая не е евтина 70-80 кинта литъра има ли?

Потребителски аватар
bagera
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bagera » Пон 11 апр 2011 22:44

ZeroCool написа:
vento man написа:Момчета не говорете глупости моля ви се не упреквам никого не казвам нищо аз също се занимавам с боядисване това е техника всичко е възможно и те не са искали майсторите но се е получило и аз съм преправял детайл по 2-3 пъти но просто не се знае там и от най малката прашинка става проблем иначе голфа изглежда добре heavy metal zork

Мда.....ама много пари гълтат таван и преден капак.....ми ако беше неква неземно скъпя боя...макар че предполагам и тая не е евтина 70-80 кинта литъра има ли?

омазахме темата, но да ти отговоря, ако беше неземно скъпа боя, едва ли щеше да се прави в гараж с кравешки мръвки, щеше да се боядиса и в добре подготвена камера с нужните за целта допълнения :wink:

Потребителски аватар
SpeeDLine
Автомобил: Audi A3 1.8T
Двигател: AGU 1998

Мнениеот SpeeDLine » Вто 12 апр 2011 7:41

bagera написа:ако беше неземно скъпа боя, едва ли щеше да се прави в гараж с кравешки мръвки, щеше да се боядиса и в добре подготвена камера с нужните за целта допълнения :wink:

Само да поясня, че не се пръска при кравешките мръвки... може би ако беше там щеше да е по- добре. Пръска се в единствената камера за боядисване в Самоков.... на която камера никога не са и сменяни филтрите .... и от там идват всички неприятности който се занимава с боядисване ще ме разбере

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Вто 12 апр 2011 19:36

Днеска най-после си взех колата.
Боядисвана е в камера и според мен проблема не е в камерата защото за 10дни през които се въртях там всички останали коли излезнаха почти перфектни за разлика от моята.
Въпросните рибешки очички са отстранени почти по някои детайли, но на други си личат.
Обаче сега на няколко места предната броня така се е наляла от лака ли или и аз не знам от какво - все едно има вълнички на въпросните места. Като лязлят лак - тома преди повторното боядисване ми се струва, че го нямаше - даже съм сигурен.
Естествено си платих като поп консумативите и лака, боя имаше от предишното боядисване.
Останаха на майстора да му давам 80лв, но честно се чудя дали да ги дам. Жена му ми е колежка и бих ги дал заради нея, а не заради перфектна работа.
Задният спойлер не е монтиран, колата трябва да се обслужи, да се сменят тампони на аморт, да мине на реглаж, да се изчисти и още и още.
Но всичко с времето си.
Може скоро да пребоядиша предната броня.
Утре автомивка иснимки.
Поздрави.

Потребителски аватар
vento man
Автомобил: Vw vento
Двигател:

Мнениеот vento man » Вто 12 апр 2011 21:21

Мда.....ама много пари гълтат таван и преден капак.....ми ако беше неква неземно скъпя боя...макар че
предполагам и тая не е евтина 70-80 кинта литъра има ли?[/quote

Ако беше толкова скъпа тази боя шеще да праска в някаква неземно скъпа камера и супер добър пистолет
а за цената на този цвят не мисля че е скъпа поне тук при нас.Хайде стига сме цапали темата на колегата.Поздрави :да:

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Re: Golf MKIII GT 8V, 2.0 - AGG-готов със забележки

Мнениеот Speedy86 » Вто 12 апр 2011 22:40

Здравко брат извинявай за Спам-а,но защо ти си си плащал консумативите за 2-рото боядисване грешката не е твоя и мился че не е редно да плащаш,да си покрива разходите тоя дето е пръскал колата :beat_butt2 !!!

Потребителски аватар
Beco_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Beco_ » Сря 13 апр 2011 6:25

брат, моя приятел бояджията като му се случи такава осерация си пребоядива колите за негова сметка. дойде една синя четворка за 2 калника капак и броня. всичко стана префектно без капака. после на вода само лак,пак не стана после на ,машина. пак основа пак водно пак база пак лак после пастиранки и пак не излязнаха рибешките оченца, колата вместо да искара беше 0:0 и пак каза че капака не стана и каза на хората да го закарат ако искат дугаде.

а оня ден на една сеатка боядиса един праг предна броня спойлер и още нещо и предната броня се набръчка под извивката и после я изтри основа на проблемните места и по тънко база няколко ръце и пак лак. естествено пак за негова си сметка ,каза че на 1та 2рата автомивка и ще се налюпи това набръчканато, обясни ми и за какво се получават тези неща. аз само при него си ходя при мен не е повтарял никога освен една врата защото е имало някакв спрей и заради туй е прваи пак 3 пати. но винаги аз си му нося бази лакове и материяли . от него си е само майсторлъка.

много съжалявам,че така ти се получава с боите,но ако правиш после детайли само с преливка,защото почти никога цветевете няма да ти дойдат точно.
иначе поздравления за търпението и мерака. дано е видим на Крушуна

баце,щом иска да му доплатиш. по добре е да му дадеш кинтите и заради жена му, не им давай повод да ти приказват зад гърба.но искам после да му кажеш в лицето,че може и най големия майстор да е,но ти не си доволен от него и че повече никога няма да си закараш там колата. дори ще препоръчаш на твойте колеги и приятели да не си карат возилата там.Това е най-големия срам за един "майстор". и че изобщо не са се отнесли с нужното внимание към теб и твоят автомобил...просто му кажи истината в очите без да се убиждате и си трагни като пич!

Потребителски аватар
adrenalin_93
Автомобил: Vw Golf 3
Двигател: GTI-ABF 1994
Контакти:

Мнениеот adrenalin_93 » Сря 13 апр 2011 6:48

Beco_ написа:Това е най-големия срам за един "майстор". и че изобщо не са се отнесли с нужното внимание към теб и твоят автомобил...просто му кажи истината в очите без да се убиждате и си трагни като пич!

!!!!!!!!!! :bowdown

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Сря 13 апр 2011 8:16

Добра душа съм и не мога да се карама и разправям - а и той няма ли съвест като види, че не е станало като хората сам да каже, че ще си го оправи.
Мен друго ми хрумна - при ннапъването на бронята да влезне и сега стои под напрежение малко и може и от това да се е напукал китаи да стои така.
Днеска ще снимам забележките и ще покажа довечера.
Кажете ми сега как да си лепна задният спойлер - какво лепило или силикон ли какво да използвам и за какви пари се намира.
Поздрави.

Потребителски аватар
judasss
Автомобил: neshto nezakonno
Двигател: 2.9 VR6
Контакти:

Мнениеот judasss » Сря 13 апр 2011 8:18

Черен силикон за прозорци :arrow:

Върни се в “Оптичен тунинг”