Така и така сме заговорили за съединители и аз исках да бодна керамика на колата ама още обмислям варианти цял комплект(сток) или само керамика.
Колата е Голф 3 1.6-101АЕК
Помощ за избор на съединител
- batteto.1984
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помощ за избор на съединител
Speedy86 написа:Така и така сме заговорили за съединители и аз исках да бодна керамика на колата ама още обмислям варианти цял комплект(сток) или само керамика.
Защо?Какво целиш?Аз търся вариант за силен съединител защото при нас (ТДИ-та)въртящия момент му разказва играта а не конете!Имам също и Пасат Б4 АЕК сток съединителя си му е супер.Трудно ще го претовариш освен ако при всяко потегляне не му палиш гумите!
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
batteto.1984 написа:Speedy86 написа:Така и така сме заговорили за съединители и аз исках да бодна керамика на колата ама още обмислям варианти цял комплект(сток) или само керамика.
Защо?Какво целиш?Аз търся вариант за силен съединител защото при нас (ТДИ-та)въртящия момент му разказва играта а не конете!Имам също и Пасат Б4 АЕК сток съединителя си му е супер.Трудно ще го претовариш освен ако при всяко потегляне не му палиш гумите!
Не точно при всяко тръгване,но имам навика да я настъпвам бая,принципно не целя нишо силово поне за сега,но преди около 23 000км сложих нов феродов диск и преди месец го свалих със смачкани и счупени пружини.
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
"хубав" диск си сложил заради това е така
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
rabotnika написа:"хубав" диск си сложил заради това е така
Да прави си марката му беше Clutex на фирмата JP Group,като купувах така го нахвалиха че думи нямам ама изкара 23 000км и пружинките му бяха тотално смазани,сега съм намерил комплекти на Лук и Закс за по 220лв,дали ще са читави незнам за тия пари кажете вие ако знаете.

- daniel_gpower
- Автомобил:
- Двигател:
rabotnika написа:наистина има сега го видях и аз но никога няма да рискувам да си сложа на колата твърд маховик и да си съсипя кутията и да си прецакам работата на мотора пак ти казвам керамика не ти е нужна съединитела ще ти държи до към 180 190 к.с на колелата със сигурност пробвал съм на моя
Да оригиналния иждържа на такива коне. Тук в Сливен има един SEAT Toledo 1.9 ARL правен с по-голяма турбина, турбо пътища и т.н. Но не слагай VALEO. Сложи или SACHS или LUK.
- batteto.1984
- Автомобил:
- Двигател:
Преди 2 дена дойде комплекта на LUK
.Сега само остава да се намери свободно време и да се почва проекта!!!