Здравейте колеги,
Намирам се в София в момента и се налага да мина преглед, но талона е на 400 км от мен. Може ли да споделите тук или на лични къде мога да мина на преглед без наличието на талона? Предварително благодаря!
Преглед без налчие на талон
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Преглед без налчие на талон
Принципно им трябва само номера на мотора, аз съм минавал и без големия талон. Може да ти направят проблем, но може и да се помолиш и да минеш.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Обади ми се утре и ще ти помогна пак... 

dobrin написа:Принципно им трябва само номера на мотора, аз съм минавал и без големия талон. Може да ти направят проблем, но може и да се помолиш и да минеш.
Преди няколко дена ми мрънкаха защо не нося големия талон,но все пак минах

Номера на мотора не го записаха,само номера на рамата от малкия талон,гледаха двигателя,но то на Г4 1.4 номера е невъзможно да го видиш ако нямаш 2-3 огледала и канал

- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
На мен миналата година ми го сканираха и ми го пратиха на пощата после в най-близкия копирен център и никой не ми мрънка... даже и бележка за платен данък не ми искаха 

- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Бях забравил, че искат големия талон и минах без него миналата седмица на една от колите ми. Искаха поне протокола от предишния технически преглед, от там взеха данни. Големия талон го искаха и за масата на автомобила, там колко кг е пълен/празен (гледахме табелката на купето, но хората от Роувър са пропуснали да щамповат тези данни
) - казах ги по спомен
Обърнаха внимание само на спирачките, дали имам катализатор и ме питаха за фарове за мъгла/ксенон които не са фабрични дали имам, че било проблем. Данъка въобще не го искаха. Кефа струва 30 лв за 10 мин.

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По принци на всякъде може да минеш без него, но на много малко места става. Минаваш и питаш.
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Благодаря на всички за информацията и предложението на Dead man. Темата може да се счита за приключена.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”