Искрено съм учуден колко много колеги застават зад мнението, че някой друг трябва да се грижи за чистотата. Засрамете се, и излезте да свършите нещо, за да направите града си по-добро място за живеене.
ПС. Да в Стокхолм правят подобни акции, както и навсякъде другаде в развития свят. Само в Ориента серат по улиците и чакат някой да им го изчисти.
Инициатива за почистване на България за един ден 09.04.2011
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Инициатива за почистване на България за един ден 09.04.2011
Petrolhead написа:Искрено съм учуден колко много колеги застават зад мнението, че някой друг трябва да се грижи за чистотата. Засрамете се, и излезте да свършите нещо, за да направите града си по-добро място за живеене.
ПС. Да в Стокхолм правят подобни акции, както и навсякъде другаде в развития свят. Само в Ориента серат по улиците и чакат някой да им го изчисти.
Ама какво се очудваш колега? Кое ти е чудно? Че плащам данък и очаквам Общината да си свърши работата, за която съм си платил ли?
В Стокхолм правят и атентати, е какво да се гърмим и ние ли?
Ти бил ли си в Стокхолм? Защото аз съм бил и не съм видял да има боклуци каквито има тука - причината е възпитанието на жителите, както и работата на хората.
DarkForce написа:Милослав написа: Много интересни хора с малко дупелиз разбиране за нещата.
Някой чисти ли ви увас? Смисъл общината идва ли доброволно да ви почисти увас?
Аз си чистя унас и не цапам улиците.
Оттам насетне - Общината й плащам, както и всеки от вас, за да подърва чистота по улиците.
Не че това се случва.
Дали щеше да има токлова боклуци ако Общината си вършеше работата?
Ами отговора може да ви разочарова чистачи на общи площи и площадки и поляни ... НЕ
Здравейте
това у нас у вас е много смешно понятие!
Всички сме на гости и за малко на Планетата Земя, това, че сме животни,а се наричаме човеци и болшинството се опитват да съсипят безогледно всичко около себе си, не променя нищо.
Дали у вас е чисто, а навън е мръсно все тая - освен ако не си седиш и си се капсулирал само вкъщи, но нали и ти дишаш въздух , ядеш храна все неща пряко зависими от мръсотията навън!
Както и да е.
Обаче казваш "Дали щеше да има токлова боклуци ако Общината си вършеше работата"
аз, ти и останалите питаме ли защо не го прави ?
как точно като граждани и данъкоплатци го правим - по форумите и кръчмите ?
все си мисля, че не това е начина !
иначе поздравявам всички "глупаци и балъци", които излезнаха и направихa малко по-чисто около себе си и за себе си!
А ти черна сило, чувал ли си пазарна икономика, чувал ли си за услуги, тяхното заплащане и изпълнение от страна на този, на който са му платили?
Или нека наведем глава, нека си платим и после пак да ни го хакнат?
Хем платили данъци, хем почистили, а паричките прибрани от държавата за новата С-класа на някой държавник.
Смирени викаш да си седим, като овчици ...
Petrolhead написа:Искрено съм учуден колко много колеги застават зад мнението, че някой друг трябва да се грижи за чистотата. Засрамете се, и излезте да свършите нещо, за да направите града си по-добро място за живеене.
Първо, с една акция или с 2 не може да стане нищо. Цапа се постоянно и се иска постоянно чистене, иначе няма нищо лошо хората да се включат 1 път годишно и да се изчистят МАЛКОТО боклуци, останали след почистването на общината. Ама тук не са малко, ами то са си само боклуци.
Второ, да вземем всичко да си правим сами и да спираме да плащаме данъци, защото искаме да ни е по-ненадупчен града, да вземем да си запълним сами дупките...
Трето, свине си има навсякъде и навсякъде се цапа, разбира се по-малко в нормалните страни, да ти кажа ли как е в Лондон- седя си на поляната в парка им, както и 500 човека около мен, смуча си бирата, а около мен негра с едни пръчки с щипка накрая постоянно сноват и вдигат оставените боклуци след лондончани. Ама постяонно разбирай на 3 минути тоя минава около мен. Тукашните мангали метат от едното място на другото място праха. Не е зле и да си циментираме сами разместените плочки-бомби, че след дъжд да не си пръскаме чак м@даците.
Иска си държавата да е водещата в начинанието, а ние да я подкрепяме, а не "да изчистим Бг за един ден" и после да не се пипне до другия "ден за чистене" следващата година
- DarkForce
- Автомобил:
- Двигател:
Милослав написа:
Милослав
в голяма грешка си !
това, което казвам е не да си мърморим по кръчмите и форумите, а пред институцията, която не си върши работата. в случая общината!!!
в тази тема поне няколко пъти го казвам, ама май няма кой да чете !!!!!

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DarkForce написа:Милослав написа:
Милослав
в голяма грешка си !
това, което казвам е не да си мърморим по кръчмите и форумите, а пред институцията, която не си върши работата. в случая общината!!!
в тази тема поне няколко пъти го казвам, ама май няма кой да чете !!!!!
Демек бунт?
- DarkForce
- Автомобил:
- Двигател:
Милослав написа:
Демек бунт?
Милослав,
пак не си прочел
никъде не говоря за бунтове и революции - говоря за Гражданско общество.
Явно и за теб това нищичко не значи!
Иначе стъпките са, както е казал народа - първо со кротце, со благо, ако не стане - тогава с кютек

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ама ти наистина ли мислиш че има останало такова тук.
Аз мисля че има гражданско малцинство.
Ти ще си вземеш ли отпуска да идеш да протестираш пред Общината,. защото от сега ти казвам, че никой няма да ти обърне внимание ако им напишеш молба.
Ти ще си вземеш ли отпуска да идеш да протестираш пред Общината,. защото от сега ти казвам, че никой няма да ти обърне внимание ако им напишеш молба.
- DarkForce
- Автомобил:
- Двигател:
Милослав написа:Ама ти наистина ли мислиш че има останало такова тук.
Милослав,
за сетен път, установявам - не си прочел нищо от написаното от мен в тази тема, а се опитваш да водиш диалог с мен.
няма как да стане.
За нежеланието ти да направиш нещо извън вратите на дома ти - твое право си е.!
Също мисля, че целта ни е обща, просто трябва да заговорим на един език, но ти вече си се настроил да си ми на въпреки

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Явно сме двама тези, които не четем
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
прочетох и двамата какво "не четете" и Милослав е прав че това е работа на съответните служби ,Darkforce е прав че както не цапаш у вас е редно и навън да е същото-и пак се стига до култура с две думи
- Nick_axe
- Автомобил:
- Двигател:
niks76 написа:прочетох и двамата какво "не четете" и Милослав е прав че това е работа на съответните служби ,Darkforce е прав че както не цапаш у вас е редно и навън да е същото-и пак се стига до култура с две думи
...и мисля ,че е най-добре инициативата да бъде ДА НЕ ЦАПАМЕ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
е тва ще си остане като мираж ."приказки от 1001 нощ" са по реални да са истина ,отколкото никой да не цапа тук и там
- Nick_axe
- Автомобил:
- Двигател:
niks76 написа:е тва ще си остане като мираж ."приказки от 1001 нощ" са по реални да са истина ,отколкото никой да не цапа тук и там
еми ако трябва да има безсмислени призиви...

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Някой го беше казал преди - който има желание търси начини, а който няма - оправдания.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”