"Да израснеш през 90-те", Помните ли, когато...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: "Да израстнеш през 90-те", Помните ли когато?
Излизам вечер на разходка из квартала с жената и гледам на местата, на които сме се събирали по 20-30-50 деца няма никой 

- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
И на мен точно това ми прави впечатление... Събират се по 5-6 човека на по-закътани места, ама не за да си лафят и да играят а за да пушат и да се крият... то и аз пуша ама всичко си има граници, когато едно дете на 11 годинки пуши нещо сериозно не е наред със системата
- Dare_16V_9A
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: AFN1996 1991
Безценно!
За всичко друго има EuroCard MasterCard!

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Ето това се нарича начало на критическата възраст при мъжа.
Казвам го ъвсем сериозно провокиран от две теми една след друга, написани от хора от подобен на моя набор.
Започва се със спомени за детството, което задължително е било по хубаво от настоящето (нормално нали е детство). После се минава през опити за връщането на младите години под формата на реализиране на младежки мечти - кабрио, мотор, младо гадже, коса на темето и тн.
След което идва и осъзнатия страх от смъртта (всъщност от там започва и всичко,макар и несъзнателно).
Та така, процеса винаги е един и същ. Препоръчвам да прочетете словото на кърт вонегът пред завървшващите МИТ (знам че не го е писал той, но така ще го намерите в нета) и особено в частта за това че винаги миналото е по доБро от настоящето.
П. С. в момента карам скутер и се оглеждам за мотор и а категория;)
Казвам го ъвсем сериозно провокиран от две теми една след друга, написани от хора от подобен на моя набор.
Започва се със спомени за детството, което задължително е било по хубаво от настоящето (нормално нали е детство). После се минава през опити за връщането на младите години под формата на реализиране на младежки мечти - кабрио, мотор, младо гадже, коса на темето и тн.
След което идва и осъзнатия страх от смъртта (всъщност от там започва и всичко,макар и несъзнателно).
Та така, процеса винаги е един и същ. Препоръчвам да прочетете словото на кърт вонегът пред завървшващите МИТ (знам че не го е писал той, но така ще го намерите в нета) и особено в частта за това че винаги миналото е по доБро от настоящето.
П. С. в момента карам скутер и се оглеждам за мотор и а категория;)
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
А пък нашите родители съвсем не са играли на тези игри, щото не е имало от кво да си правят фунийки например, а пък техните родители са тичали боси по тревата, а пък родителите на родителите на техните родители са гонили съблезъб тигри с копие в ръка, а пък...

Ето това се нарича начало на критическата възраст при мъжа.

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
две тригуни, едно млекце и половинка хлЕб 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Кой си спомня 'Седморката на Блейк'?
-Джена, телепортирай ме ...СЕГА!

-Джена, телепортирай ме ...СЕГА!

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Ех, хубави времена бяха. Ако можех сега да се върна назад, бих се върнал в далечната 1984г.
И една снимка на нещото, за което се сетих най-напред

И една снимка на нещото, за което се сетих най-напред

Ейййй балканчето, бях полудял да пукам гума и сложих един маркуч пълен с пясък.
Твърдо окачване
,друсах се два дни и пак почнах да лепя гумата.
на гума съм имал по 18 лепенки.
Твърдо окачване

на гума съм имал по 18 лепенки.
-
- Автомобил:
- Двигател:
едно време беше друго..аз до 8ми клас не знаех кво да ида на кафе..на мен в главата ми беше само колелото..игрите и кво шуротия да се направи..
а сега кво става още от 5ти клас пушат пият е**т се и киснат по цял ден пред компютрите..
сега ако можех да се върна в онова време нямаше да се зачудя дори и за 1 секунда..
а сега кво става още от 5ти клас пушат пият е**т се и киснат по цял ден пред компютрите..
сега ако можех да се върна в онова време нямаше да се зачудя дори и за 1 секунда..
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642

Всъщност истината за речта на Вонегът е лееееко различна. -> http://en.wikipedia.org/wiki/Wear_Sunscreen
П.П.: В превода от линка по-горе има грешки

Но пък дори и да е криза на средната възраст, на мен не ми пречи да се сещам с умиление за детството си.

- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм 85ти набор... не се имам за много възрастен, повечето хора с които се запознавам даже се изненадват от факта (мислели ме за по -малък от тях
), но доста ясен спомен имам как канал 1 го пускаха само вечер след 19h и така постепенно до след 16h и т.н. Както и когато бях в детската градина и учителките ни казаха, че вече няма да им викаме "Другарко", а "Госпожо"! Перфектно си спомням, как ми забраниха да рисувам с лявата ръка (защото аз със нея започнах), а сега дори името си не мога да напиша с лява ръка! Спомням си също, че ходих със скъсани маратонки на училище за да не ми свалят от краката новите (това се отнасяше и за якето и шапката); всяка седмица имаше поне 1 варгал с главно мое участие в училище и раьона - но никога, като нападател; ходих до магазина с повече от необходимото пари, защото цените се меняха по 12 пъти на ден... и толкова много други работи които не ми се изреждат в момента...
пп Ще добавя, че събирах около година пари за видео FUNAI
и наще пак ми додадоха; имах компютър "правец" които ми беше толкова безинтересен.

пп Ще добавя, че събирах около година пари за видео FUNAI

Eх спомени,спомени.
От Варна до София се пътуваше цял ден с "жигули",баща ми предния ден подготвяше колата за път
и се тръгваше в 6:00 ,за да стигнем към 20:00ч.
По пътя се спираше за почивка,за хапване,за разглеждане на забележителности,е и за някой друг ремонт....но беше весело,спокойно.Колата стоеше отключена със свалени прозорци докато хапвахме в някой крайпътен ресторант.
Но годината беше 80 и някоя!
От Варна до София се пътуваше цял ден с "жигули",баща ми предния ден подготвяше колата за път

По пътя се спираше за почивка,за хапване,за разглеждане на забележителности,е и за някой друг ремонт....но беше весело,спокойно.Колата стоеше отключена със свалени прозорци докато хапвахме в някой крайпътен ресторант.
Но годината беше 80 и някоя!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”