Проблем с газов инжекцион LANDI RENZO
- 
				p6118BH
 - Автомобил:
 - Двигател:

Проблем с газов инжекцион LANDI RENZO
Здравейте колеги,имам един много странен проблем,който за в момента от 6месеца се оказва нерешим.Колата е VW PASSAT 1.8 20V 125кс с мотор АРТ 2000г.Проблемът е следният-Като карам градско при тръгване на сфетофар при рязко подаване на газта колата започва да забива моцуна и да прекъсва (от 1200-3000)оборота,също го прави и при движение в колона на ниските обороти независимо от това на коя предавка съм.Колата започна от скоро да гасне като я форсирам и върна педала на газта.Като я окачиха в специализирания сервиз на Ланди нищо.Смених въздущния гилтър,свещи Денсо Иридиум,всички газови филтри,Газовия клапан чисто нов,ламда сонда,дебитомер,мембраните на изпарителя дори преди 5000км и нищо.Като подам рязко газ на място(препомпам педала)няколко пъти последователно пука в гарнето отдолу и съска отпред въздух(се едно е със спортен филтър).Днес ходих на ВАГ ком на бензинови настроики понеже ми казаха че от бензина работата се копира на газта(излезе бензинова помпа че работи на 1бар),смених я с нова за 750лв от оторизиран представител на VW-помпата е VDO.Проблемът си остана същият аз аз похарчих пари за един нов газов инжекцион.Слогиха ми дори чисто нови дюзи за проба на газовия и не се подобри работата.Моля помогнете като отида какво да гледат тези ,,майстори'',че не са ми излишни толкова много пари и с два кредита на главата.Благодаря предварително.

- everlastt
 - Автомобил:
 - Двигател:

Re: Проблем с газов инжекцион LANDI RENZO
пиши им във форума http://landi-bg.com/forum/index.php дано ти помогнат. Аз също съм с Ланди и нямам грижи-все още .

- 
				p6118BH
 - Автомобил:
 - Двигател:

Писах но уви,никой не одговаря.Явно моят проблем не се среща в дебелите книги.Днес ходих пак на майстор-пак 30лв пресвиване на рамене и нищо на лице.

- van4ooo
 - Автомобил:
 - Двигател:

Нищо не споменаваш как се държи на бензин? Това,че няма отчетена грешка не означава,че всичко по запалителната уредба е изправно-отиди в читав сервиз според мен проблема е в запалителната система на колата.

p6118BH написа:Писах но уви,никой не одговаря.Явно моят проблем не се среща в дебелите книги.Днес ходих пак на майстор-пак 30лв пресвиване на рамене и нищо на лице.
Въпросният маистор проверява ли дали всичко е наред софтуерно с ел . управлението ?
- eurogas
 - Автомобил: Jeep
 - Двигател: 4.7 V8
 - Контакти:

Лелее голям майтап, Ландитата само се бият в гърдите че са номер едно в галактиката.....сега май се омазаха !  

Колегата си е решил проблема,като откачил буксата на дебитомера и колата се оправила.
http://www.landi-bg.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=596

http://www.landi-bg.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=596
- 
				jorogas
 - Автомобил:
 - Двигател:

голямо решение на проблема няма що, ама когато колата има проблем на бензин на газ няма как да стане перфектна, както разбирам проблема го имало и на бензин а за момента решението било да се изкл. дебитомера и да му коства по висок разход

- 
				landir
 - Автомобил:
 - Двигател:

Жорко тъкмо да се зарадва и то какво стана изказа се неподготвен.eurogas написа:Лелее голям майтап, Ландитата само се бият в гърдите че са номер едно в галактиката.....сега май се омазаха !

Малко радост за теб Жорееее ама много кратка.Ние трябва да умрем от кеф ако гледаме от теб. 

Роман можем да напишем от нета само за неволите на клиентите ви.Добре че имате много лаладжии да ви поддържат имиджа. 
 Как им се отблагодарявате един господ знае. - eurogas
 - Контакти:

Ей, вярно ли така се лекуват проблеми, започвам и аз да изключвам дебитомерите, има ли някакви грижи дърпам дебитомера и готово, не се бях сетил. 

- 
				landir
 - Автомобил:
 - Двигател:

Младо момче си като нас и има много да учиш. 
 Ние си имаме ветеран който да ни насочва и помага,затова ни е лесно. 

750 лв за бензинова помпа,колегата явно е луд тая помпа трее да е позлатена за толко пари бе брат

- eurogas
 - Контакти:

Зависи как си поддържаш колата, ако искаш да караш Пасат в оригиналния му вид е необходимо да ползваш оригинални части, купувайки китайска помпа за 80 лева вече не се знае в кой момент ще се повреди, за мен  това вече не е Пасат а сбирток, така че всичко е въпрос на преценка.  

ма няма такава помпа 750 лв бе човек ти знаеш ли че за тея пари си зимаш помпа каде може да храни 1000 коня ? луд ли си само ще ти кажа че на к жетроника боша дето трее да прави 6 атмосвери струва 300 лв а пича за неква умрела дето сиг трее да праи 2-3 бара е дал 750 лв ма няма кво да ви обяснявам се некак си трее да се подържат представителствата

Върни се в “Автогазови уредби”