теч маслена помпа B5
теч маслена помпа B5
колеги имам следния проблем. има теч на масло от маслената помпа ако не се лъжа. на снимката теча е зад шайбата с означение D. не е много голям ,но е дразнещ. някой може ли да ме насочи къде мога да проверя цена и да бъде поръчана. мисля че от чужбина ще е по евтина.
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Re: теч маслена помпа B5
Колега, не съм специалист по тези двигатели, но мисля, че там трябва да има семеринг и ако той се е износил ще се появи теч, а този семеринг се сменя и не е скъп по принцип.
Лека
Лека
- smash22
- Автомобил:
- Двигател:
И на мен ми течеше от семеринг и струваше 20 лв ама разправията за цялата предница си е мъчителна ама аз поне го комбинирах със смяната на ремъците и ролките.
майстора който ми сменяше ремъците ми каза че се сменяла цялата помпа и нямало какво да се ремонтира там, затова и търся повече информация тук преди да реша да правя нещо.
- smash22
- Автомобил:
- Двигател:
Аз мойта помпа не съм я сменял майстора каза че и няма нищо нито вие нито нищо и не съм я сменял ,прецака ли се тогава .
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
golfgt4 написа:майстора каза че се сменяла цялата помпа и нямало какво да се ремонтира там.
Точно така, принципно тая помпа е водна.
golfgt4 написа:
майстора каза че се сменяла цялата помпа и нямало какво да се ремонтира там.
Колега мисля,че си в грешка водната помпа е с трите болта, а аз говоря за черната шайба с обозначение над нея с D
майстора каза че се сменяла цялата помпа и нямало какво да се ремонтира там.
Колега мисля,че си в грешка водната помпа е с трите болта, а аз говоря за черната шайба с обозначение над нея с D
- bobocamaro
- R.I.P
благодаря колега. а имаш ли представа има ли вероятност от там да хвърля масло , защото преди дни я огледах обстойно и всички следи от теч водят зад тази шайба. дали има вероятност да е от там.
- bobocamaro
- R.I.P
Колега, според мен не е възможно да тече масло от този вал. Там е само антифриз.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=100362 , човека притежава автомобил с такъв двигател. Мисля, че няма да ти откаже инфо от първа ръка относно поддръжката му
memberlist.php?mode=viewprofile&u=100362 , човека притежава автомобил с такъв двигател. Мисля, че няма да ти откаже инфо от първа ръка относно поддръжката му