Омаслен съединител ААЗ
- tremendous
- Автомобил: Passat
- Двигател: AAZ
Омаслен съединител ААЗ
Колеги ,имам проблем с пасата. Съединителя е налят с 2 литра масло / дълга история/ от капачката отгоре и сега при даване на газ на 4 и 5 като се разварти турбото се изфорсирва изведнъщ и като се отпусне газта се усеща ,че зацепва. Промит е с 2 литра бензин пак от капачката отгоре на скоростната кутия , но ефекта е минимален. Тунела от София и за София едва го качва. На ниските предавки няма проблем, когато е студена даже и на 4 та като се даде газ повече също не приплъзва , но загрее ли на 5 та въобще не може да се ускорява. Преди не е имало проблеми с него. Дайте съвет какво да го правя. Трябва ли да приготвям 400лв за нов съединител 

- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Омаслен съединител ААЗ
Аз я направих същата простотия
само че на г2 дизел.Взех си само феродов диск за 60 лева и работата заспа.При мен беше още по-зле.Буксуваше на всички скорости.Колата запалена,дърпам ръчната,бутам на 5-та и слизам.Бачкаше все едно е изключена от скорост
.От тогава до сега 30к съм навъртял и няма проблем.Наскоро свалях кутията и го огледах и не е мръднал

- tremendous
- Автомобил: Passat
- Двигател: AAZ
Мани мани ... аз и едвам я качвам на паркинга , че е висок бурдюра. Останат ли предните колела пред него няма качване. Целия съединител го пускам и неще да се качи... само със засилка става
сигурно и аз ще направя като теб

- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
от коя капачка,отвора на маховика ли

- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
Да:Mr Green Fun.Ама бях още зелен.