HaPySheH написа:Здравейте!
1. Крам голф 4 1.6 ср и багажника нейска да ми се заключва!Можеби колата е била удряна?Пробвам с централното нейска пробвам с ключа става?От какво може да е това и къде да търся повредата!
2.Другия проблем е при предните стъклата..Стигат до едно положение и се връщат обратно!Проблема е при уплатненията..Дайте ми идея какво да правя с тях лятото е доста кофти така?Благодаря предварително на всички помогнали ми!

1. Виж механизама дали няма нещо изкривено и моторчето на централното да се мъчи заради това, ако не провери маркучето на въздуха което отива към багажника дали не е прекъснато и да не стига въздух до там.
2. Имах Същия проблем с моя като ми се размърда някое оплатнение примерно сега като ги свалях за да си залепя фолио на предните и не бяха нагласени добре ( при мен след 2 дни се нагласи само) вдигах си моя прозорец догоре и той веднага след това се сваляше сам ако си сигурен, че от това ти е проблема нагласи оплатненията виж дали някаде не са се подганали и да запречват самия процеп в който минава стъклото.