Hi,
ne mislia che threads pisani na latinica triabva da se triat. Naistina e dobre da sme nacionalisti na tazi tema no vse pak... kakvo mislite? Mislia che vseki triabva da ima pravo da pishe kakto si iska, po vajno e sadarjanieto a ne vida. Njoy VW!
Stefan
@Admin & @All
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
- rusty
- Автомобил:
- Двигател:
Thanx didodi, pls prati mi, shte se radvam. Vupreki che namiram dosta glupavo ogranichenieto chlenove da sa tezi koito pishat na cyr. Bih izkal i az da sam, taka che shte go sapzvam. mail: s_stefanov@excite.com
Blagodaria predvaritelno!
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rusty написа:Thanx didodi, pls prati mi, shte se radvam. Vupreki che namiram dosta glupavo ogranichenieto chlenove da sa tezi koito pishat na cyr. Bih izkal i az da sam, taka che shte go sapzvam. mail: s_stefanov@excite.com
Гледай сега Стефчо /ей честит имен ден на патерица/ не, че е условие за да си член да пишеш на кирилица, но е много по-лесно за разчитане. Аз в началото също бях свикнал много с латиницата, но сега вече не ми прави впечатление, така че не се сърди, ще свикнеш.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 17:55, променено общо 1 път.
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То първо се чете внимателно и после се изказват мнения :
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=524
За това сме един от най-многобройните и готини клубове щот има правила и се спазват !!!!
А и съвсем друго си е когато нещата са написани на роден език !!!
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=524
За това сме един от най-многобройните и готини клубове щот има правила и се спазват !!!!

А и съвсем друго си е когато нещата са написани на роден език !!!
- rusty
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря!
Искам да благодаря на всички и специално на @didodi за кирилицата и да се извиня за някой от мненията ми на латиница. Ще се радвам и за напрад да мога да участвам с мниния във форума.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 19:42, променено общо 1 път.
- rusty
- Автомобил:
- Двигател:
Не се ли вижда от снимката: VW Bus T3, 1,7 D 5G. 3H скорости, в момента слагам турбо и интеркулер. Вътре е каравана. 15 цола алу джанти, скоро 16 с 205/55
За сажаление не сам в БГ но когато се прибера ще се опитам да дойда на сбирките.
Поздрави от Олденбург/Германя
/Чесно казано много ме кефи да пиша на кирилица/
Стефан

За сажаление не сам в БГ но когато се прибера ще се опитам да дойда на сбирките.
Поздрави от Олденбург/Германя
/Чесно казано много ме кефи да пиша на кирилица/
Стефан
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”