понеже за сега разполагам само с тези бели джани и естествено не мога така да ги кача на голфу,трябва да ги пребоядисам,но не мога да избера цвета дали да са жълто-зелени или лилави или да заложа на класическия черен мат.
меко казано си мноо прост. тя си беше точно така едно към едно с тази на снимката -намръщена,защото като сложиш вентови фари и решетка на голфов капак си става така от самосебеси...всеки 3ти голф е намръщен,вече е повече от банално идеята е да е различен . не го ли разбрахте това
Вия го съсипахте човека от акълии мнения чак яд да го хване що е пуснал темата ми така му харесва така си я прави колата.И все пак показва проект и развитието му за това е темата,а не за мнения и акъли. Колега супер ти е голфа и решетката от последните снимки се вързва идеално със заспалите фарове А за джантите мислил ли си варичнта да са черни лакирани да са лъскави като лилавите кадето си показал но черни Успех с проекта
pepo написа:Човека в момента може да няма финансови възможности за по добри джанти.Пък и едни хубави джанти 15 са около 400 лв тва си е една месечна заплата
Исках да кажа, че няма смисъл да прави каквото и да било по тези джанти, а е по-добре да изчака още малко докато посъбере парички за по-хубави джанти В тези няма смисъл да налива пари за боя и т.н.
за сега колегата от Пловдив е прав,само с тия грозотии съм . имах 16ки от тези на аватара ми ама бяха на черния ми голф. и не ми се връзваха на зеления. и отидаха по разписание..... просто за 1во време нещо трябва да се случи с тези белите. иначе си мисля za schmidth modern lines само това са джантите за 3ка или в краен случай bbs-kite снимките Поздрави