Помощ за презентация

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
maria_chincheva
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Помощ за презентация

Мнениеот maria_chincheva » Пет 15 апр 2011 12:17

Aneto написа:
maria_chincheva написа:Здравейте :) Имам следния проблем : трябва ми да направя презентация на тема – система на контролинг или теория на парите но за съжеление не разбирам грам от палър пойнт . Изискванията са да има картинки , схеми , таблици , смислен текст , някаква музика и по възможност да е поне 15 страници.Ще може ли някой да ми направи такова нещо защото аз нищо не успях да направя.

Благодаря предварително

Леле, кой клас е приятелката ти или ти?
Щерка ми е 6 клас и вече няколко пъти имат за домашно презентации - и се справя....
поне английски знаеш ли? Малко?
Жокер: Пишеш темата в гуглето на английски и търсиш презентации /в разширено търсене - тип/ - после само сменяш текста. И готово - и картинки и всичко ще ти е ОК
успех

Не всички разбираме от компютри :mrgreen: и за това моля за помощ :) а с англуйския съм много скаран :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 15 апр 2011 18:50

maria_chincheva написа:Не всички разбираме от компютри :mrgreen: и за това моля за помощ :) а с англуйския съм много скаран :banghead: :banghead:
И явно имаш раздвоение на личността или си си объркал пола...

Потребителски аватар
maria_chincheva
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maria_chincheva » Пет 15 апр 2011 23:37

хахах :) не просто си направих 5 регистрации и все не ми пращаше активиращо писно и хванах жената..тя си направи и се регистрира и получи активиращо писмо ... и за това си жуля с този ник

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”