passat123 написа:KadROo написа:Кефи ме ама...... Парите.... НЕ си заслужава да се ръсиш толкова пари за волан...
И според мен си заслужава уникат !
Абе човек ти си фен найстина отначало мислих ,че
се бъзикася ,че ще сложиш такова воланче .
Много ми хареса
Бисери от форума
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бисери от форума
Направо ми каза: - "Проследи ми мисълта"
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
maria_chincheva написа:Aneto написа:maria_chincheva написа:ЗдравейтеИмам следния проблем : трябва ми да направя презентация на тема – система на контролинг или теория на парите но за съжеление не разбирам грам от палър пойнт . Изискванията са да има картинки , схеми , таблици , смислен текст , някаква музика и по възможност да е поне 15 страници.Ще може ли някой да ми направи такова нещо защото аз нищо не успях да направя.
Благодаря предварително
Леле, кой клас е приятелката ти или ти?
Щерка ми е 6 клас и вече няколко пъти имат за домашно презентации - и се справя....
поне английски знаеш ли? Малко?
Жокер: Пишеш темата в гуглето на английски и търсиш презентации /в разширено търсене - тип/ - после само сменяш текста. И готово - и картинки и всичко ще ти е ОК
успех
Не всички разбираме от компютрии за това моля за помощ
а с англуйския съм много скаран
![]()
То май и с българскуя...
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
vasstop написа:И явно имаш раздвоение на личността или си си объркал пола...maria_chincheva написа:Не всички разбираме от компютрии за това моля за помощ
а с англуйския съм много скаран
![]()

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Stoi написа:Andonov написа:За пад по кабелите чувал ли си?
Проверено. Колата стой на равно...няма от къде да пада тока.

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
nikolai chanev написа:колата се намира в софия люлин продава се от частно лице ударена е челно и по челната част нмя здрави части:
пашинки ел стъкла 20 лв екстра, достойна за някой паша!
снорости 100 лв скука брат ми-снор...
абъ 50 лв ?!??
за попента е продадено:
искам едно абъ-мойто се прецака лошо...

- Mo0ny
- Автомобил:
- Двигател:
maria_chincheva написа:Презентацията е за приятелката ми ... Но нито аз нито тя знаем кво трябва да се правиа в помагало само намерих ама за тях трябва да се плаща
maria_chincheva написа:хахахне просто си направих 5 регистрации и все не ми пращаше активиращо писно и хванах жената..тя си направи и се регистрира и получи активиращо писмо ... и за това си жуля с този ник
Жена и приятелка

- Nick_axe
- Автомобил:
- Двигател:
От темата
Happy Birthday Ritchie!!!!

Happy Birthday Ritchie!!!!
naskogolf написа:Жоре ЧРД да си жив и здрав.

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
bachostunta написа:Купувам кондензатор 1 фард или 1.5 фард
http://en.wikipedia.org/wiki/Fart
кондензатор за по малко от 2 пръдни, просто не си заслужава... до 1.5 пръдни можеш да ги изпедепсаш на живо-само да се понапънеш повечко...

vaskoto1 написа:aleksiev21 написа:кои иконки трябва да светнат на таблото след даване на контакт?
ми на богородица, на свети гьорги и на още двама-трима...![]()
![]()
![]()
...
нали празник днеска "цветница"

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Нали някой си беше изпрал неговия филтър с head and shoulders. Поне гарантирано никога няма да има пърхут филтъра...

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Stoqn90 написа:Здр.колеги искам някои от вас които са по компетентни да ми дадат съвет или предложение:
решил съм на пасата който го карам да присадя двигател doch 2.0 16V 136коня но се двуомя тъй като имам оферта да земa или него или G60 според вас кой от двата мотора е подобър смисъл G60-то предполагам ще върви много повече ;със 4ип 136-те коня ще отидат на 150 ама пак G60-то ще отиде на 200 , и една шайба за дигане оборотите на турбото каква ще е разликата ако се пуснат две коли напално еднакви ,но едната да е с двигателят на doch а другата да е с двигателят на G60-то каква ще е разликата според вас? се едно пасат 90коня да се пусне с ABFкато се има и напредвид че колата със сигурност ще има и газ сложена от мен или по точно газов инжекцион !!!
Абе, Dodge правели редови четирицилиндрови мотори за VW и ние не знаем!

Stoqn90 написа:Добре за газовия инжекцион ще се съглася щом така казвате , но колега мога и да ти кажа че аз съм 1.8 90коня и съм с чип и чип който се поставя в цокъл на управляващия компютър ако го знааеш каде еслага се новия не съм аз този който прая софтуера аз само го поставих и преди да платя за него при запалването видях разлика в изфурцирването и оборотомера аз не съм от хорато които си дават парите на вятъра исках да видя разлика дали ще има и за нея си платих 100лв но това не са филми viewtopic.php?f=48&t=119486 някои хора си дават парите отиват в оторизиран сервиз и искат чип ам той за таз кола ам тя е тди или тдс ам годината .... и накрая 500стотака ,ам тей като не се интересуват . Ако някой има мерак да сложи нещо качествено или да попита човека който се занимава с това на линка който съм сложил Иван.
Като резултат от целата разлика е от 90коня на 97 100макс. при моя двигател искам да кажа че не е курник, нито масларник двигателят е запазен с тотал го карам като пример на бмв 318 които е 115коня има хляб да яде докато ме догони, но не това е основното което искам да искажа просто двигателят ми е слаб искам и затова да сложа нещо по мощно и искам да видя коментарите от темата кой от кой мотор е по доволен макар , че всеки защитава своето.
Абеееее, и имало чипове за 1.8 моно да го направят на 100 к.с.!

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
.....................намира се в гр.Козлоуй,.................................
- pavlingm
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AFN
- Контакти:
От тунинг форума:
.....
Decoy написа:Имам и още едно питане,интеркулер може ли да се монтира на кола без турбо?
.....
al.blackstone написа:Ако пръскаш вода по кулера ще се поохлади малко..ама ефект няма да усетиш според мен.
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
miro_hack написа:Мимо снимай изпускателя да го видя...
mimo_85 написа:неможе да се скиба
сЛимки,сМинки... какво ли на съм чувал,ама "скиБа" е яко хард

pironski написа:miro_hack написа:Мимо снимай изпускателя да го видя...mimo_85 написа:неможе да се скиба
сЛимки,сМинки... какво ли на съм чувал,ама "скиБа" е яко хард
Ако мимо-85 е от Пловдив нищо чудно

Върни се в “ОФФ-Топик - други”