За FM трансмитерите
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За FM трансмитерите
Не искам да ми се бърка в ръцете и въпроса е има ли такъв модел, който да го сложа в багажника и да си го командвам с дистанционното от купето? Питам защото ме мързи да го слагам и махам всеки път за да не предизвиквам наркоманите да ми чупят колата.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: За FM трансмитерите
Не! Всички са с инфрачервени дистанционни, което означава, че трябва да има пряка видимост за да сработи дистанцията.
П.С. Аз се чудя като слушате смачкани MP3-ки през FM трансШитер защо изобщо слушате музика. Слушай си мотора на колата, поне е на живо

П.С. Аз се чудя като слушате смачкани MP3-ки през FM трансШитер защо изобщо слушате музика. Слушай си мотора на колата, поне е на живо

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз не съм казал какво слушам, просто питам. Иначе си слушам CD/MP3/радио от Pioneer-а.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dragozow написа:Не искам да ми се бърка в ръцете и въпроса е има ли такъв модел, който да го сложа в багажника и да си го командвам с дистанционното от купето? Питам защото ме мързи да го слагам и махам всеки път за да не предизвиквам наркоманите да ми чупят колата.
за един трансмитер не вярвам да си търсят белята
аз нови ги продавам на 8 лв те по колко ще им вземат?
radi_nrj написа:П.С. Аз се чудя като слушате смачкани MP3-ки през FM трансШитер защо изобщо слушате музика. Слушай си мотора на колата, поне е на живо![]()
![]()
това има човека това слуша

до скоро и аз с такова нещо слушах и ставаше

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми колега се оплакваше че мигача му гепили, страничния на калника. Не струва повече от 5 лв. Ако оставиш 5 кинта на таблото пак ще ти счупят стъклото.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”