muhtarov написа:Dorian написа:То хубаво А6 но едно че този двигател му е много малък и друго че 2.0ТДИ си е доста проблемен мотор.3.0ТДИ е много по-добрия вариант,не само заради по-голямата мощност.
Другото което е че ако искаш автомат,то 2.0ТДИ е задължително с мултиртоник и си е голяма набутвация
Ако е 3.0тди е типтроник и е много по-добра оферта
и аз нещо такова си мисля, че двигателя, ще е малък за такава кола, въпреки че дават добри показатели и доста добра разходна норма
с ръчка да кутията. мисля, че ще е предимство това
но защо да е проблемен мотора
Колега, съветвам те да се насочиш най-накрая към Audi A6 3.0 TDI (и да се видиш с качествена кола), серийно е quattro, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е с автоматични скорости (в противен случай, ще си остане вечно твоя), задължително с ксенон и да е с комфортния климатроник (2 врътки и с прозорче), защото има и модели, които са с "климатроник", но с 4 врътки (отврат). Това е твоята кола, здраво окачване, здрав и непретенциозен мотор, който върви много добре, но същевременно е и доста икономичен, особено на дълъг път! В Германия този модел може да се намери вече за 11 000 - 12 000 евро! Успех!