Днес ме удариха и избягаха
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Днес ме удариха и избягаха
аз преди 2 години неспрях на стоп палка мвр и няколко километра по надаолу друга патрулка ми излезе на пътя и аз я ударих но не спрях-избягах и на другия денен много разправии но сега не ми се изпада в подробности но акта ми беше 6 месеца без книжка и 200 лв. глоба за бягство от птп а иначе по закон за бягство от птп в закона пише от 1 до 6 месеца без книжка и глоба от100 до 200 лв. 

golfmk1 написа:Има свидетели, че ме е ударила точно тази кола.
Е, щом е така навярно ще му напишат акт на водача, протокол за пред застрахователите за теб и ще има решение в твоя полза накрая.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Направо ми писна вече да ме удрят и от бездарниците по пътищата на "хубавата" ни държава които незнайно как имат свидетелства за управление на МПС.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Илиянски, къде те удариха бре?
Ей наистина голям куцуз в последно време. Колата ти е станала магнит за кофти случки

Ей наистина голям куцуз в последно време. Колата ти е станала магнит за кофти случки

Така понеже изчетох сумати некомпетентни мнения нека споделя моя опит. Първо колега браво, че си записал номера. Второ при ПТП НЕ СЕ НАПУСКА мястото, дори да не е спрял. Аз лично подгоних този който ме е ударил (не видях номера) и щяхме да останем до 6 месеца без книжка и аз и той понеже сме напуснали мястото, добре че катаджийте бяха разбрани хора викат напишете си сами двустранен протокол да не ви взимаме книжките. До тук с моя опит
А сега малко от един приятел
Щом си предал номера в КАТ, те ще изнамерят собственика на другата кола и колата, в близките дни. Следва "любезна" молба да последва господата полицай до КАТ където те викат и тебе с твоята кола и ги наслагват. Така че спокойно колега, не ги слушай какво ти казват тия преди мене с пиене на студени води и други съвети.
А не видях че темата е две страници и мнението на ivelin1476

А не видях че темата е две страници и мнението на ivelin1476

-
- Low rider
По принцип има как да разбера кой е собвственика на колата и до 9-то коляно родата му, но да видя първо органите как ще процедират.
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Много кофти случка
Добре, че на теб нищо ти няма
А на Голфа, каква му е диагнозата ? Надявам се щетите да са леки

Добре, че на теб нищо ти няма

А на Голфа, каква му е диагнозата ? Надявам се щетите да са леки

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
На приятел се случи но имаше свители и всичко мина ок !
-
- Low rider
Десен леко потънал и счупен стоп, олюпена малко боя и съответно леко крива броня и престилка 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
golfmk1 написа:Десен леко потънал и счупен стоп, олюпена малко боя и съответно леко крива броня и престилка
Няяя се притисняяяш! Не си първият ударен нито последният!
Паркирам си колата, гася двигателя и в същото време виждам че някаква кола дава назад и се намира до моя лява врата и не намаля, веднага натискам клаксона, колата се нацели в моята гума и калник, и колата запраши с мръсна газ, като шареше по платното, (Русото маце се панирало и караше като кукувица)
Веднага звъня на кат, и разказвам ситоацията, дойдоха на място огледаха и направо ми казаха че ще ми се обадят щом съм знаел номера на колата!
На другият ден идват Куките, и с тях някаква мацка, и тя ме гледа сякаш искам да я бия!
Каза че не иска проблеми и да не съм казвал на Баща и че ще и вземе колата, и така я погледах жално, видях че е оплашена и и казах какво ще прайме!
И пред куките ми даде 20 лева, да се почерпя за това че няма да създавам ядове!
ТА по моята кола нямаше щети, поне видими, иначе си личеше че лака е подгънат на слънце! (ДОбре че беше гумата завита към улицата, та ме спаси)
Та не се мина и 2 седмици и ме удари Патрулка, там филма беше голям но не е за разказване!
Та моята мисъл е, да не се косиш, Куките по номера ще намерят на кой е колата, и ще доведат шофьора, или шофьорката, и ще си понесе последствията, но главоболията са големи по застрахователи и правене на кола!
Желая ти късмет и дано се оправят нещата!
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
my heart iS iCe написа:Та моята мисъл е, да не се косиш, Куките по номера ще намерят на кой е колата, и ще доведат шофьора, или шофьорката, и ще си понесе последствията, но главоболията са големи по застрахователи и правене на кола!
Желая ти късмет и дано се оправят нещата!
И като доведат шофьора какво? Той казва "няма такова нещо, по това време бях еди къде си и си пиех бирата с еди кой си". За това време той вече си е оправил колата. И ако нямаш и свидетели става весело.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
хехе,коментари по случая много изчетох
Аз съм с 2 такива случая.
1-т ме удари пасат ама по справката с номера и кат(които дойдоха на място се оказа оперативна кола
)та още си чакам ,след подаването на молба в КАТ,да ме уведомят са взетите мерки.Днес,като прочетох темата,се сетих,че вече би трябвало да е излезнало официално становище,та ще ходя до кат да погледна,дали няма да ме пуснат по пързалката.
2-а
Бакшиш ме забърса леко,но духна.
Следваше кат,писане.Оказа се,че сме сбъркали буквите на номера,та после ходих да го намирам в таксиметровата компания.
Тук огромно евала на операторките,че ми съдействаха да го викнат на птп-о.
Пак викахме кат,писахме,ама друго,че иначе следваха дела,съдилища и отнемане на книжката на бакшиша за 6 месеца+солена глоба.
Всичко се доказва,а и човека си има свидетели

Аз съм с 2 такива случая.
1-т ме удари пасат ама по справката с номера и кат(които дойдоха на място се оказа оперативна кола

2-а
Бакшиш ме забърса леко,но духна.
Следваше кат,писане.Оказа се,че сме сбъркали буквите на номера,та после ходих да го намирам в таксиметровата компания.
Тук огромно евала на операторките,че ми съдействаха да го викнат на птп-о.
Пак викахме кат,писахме,ама друго,че иначе следваха дела,съдилища и отнемане на книжката на бакшиша за 6 месеца+солена глоба.
Всичко се доказва,а и човека си има свидетели

-
- Low rider
Човека сам ме намери
Оказа се на един колега комшия, а колата на негов познат
Мом4ето е имал рожден ден и бил пийнал и затова избягал
Сега ще идва да се разбираме какво ще правим, че иначе последствията за за сметка на собвственика на колата по новия закон 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
абе викай си ката бре.
Човека на който е колата,да си викне пияния младеж,да се научи на ред
Аман от такива "бил на незнам си кво си"
то итоя последния бакшиш дето ме удари,разправяше,че бил с бремена
,ама му светеше зеленото 
Човека на който е колата,да си викне пияния младеж,да се научи на ред

Аман от такива "бил на незнам си кво си"

то итоя последния бакшиш дето ме удари,разправяше,че бил с бремена

- fantomasss
- Автомобил:
- Двигател:
Абе имал рожден ден и бил пийнал малко! Ами ако не беше ударил кола, а на някого детето?! Абсолютно не мога да простя такава ситуация. Директно КАТ и да го отнася. То и без това не може да се докаже, че към момента на ПТП-то е употребил 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”