играят на бензин оборотите а на газ държи високи
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
играят на бензин оборотите а на газ държи високи
здравейте имам следния проблем и искам да се съветвам с вас какво да правя на последък колата почна да ми прави парчета карам я на газ.Иначе първо пали на бенз после прехврълям на газ та като запаля играят на бензин оборотите а на газ държи високи,даже като я карам след това ми дърпа засилва ми колата и педала ми играе чак незнам какво става някой ако знае нека помага колата е голф 1.6 моно инж. карбуратор абу мотор
Последна промяна от naskoextreme на Пон 25 апр 2011 17:25, променено общо 1 път.
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
Re: играят на бензин оборотите а на газ държи високи
Последна промяна от naskoextreme на Вто 26 апр 2011 10:51, променено общо 1 път.
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
- hayabusa_gsxr
- Автомобил: Opel Vectra B
- Двигател: X20XEV
naskoextreme написа:здравейте имам следния проблем и искам да се съветвам с вас какво да правя на последък колата почна да ми прави парчета карам я на газ спирарам някаде за малко бавя се 10 15 мин паля тя е автоматично копче пали на бенз после прехврълям на газ та като запаля играят на бензин оборотите а на газ държи високи обаче катоя покарам малко резак и се опрявя сеедно нищо не е било и незнам каво става и какво да правя моля помагайте
А по темата : Колега ние не сме медиуми да знаем за каква кола говориш...модел,двигател??
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Последно избутана от naskoextreme на Пон 25 апр 2011 17:25.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”