ДИСТАНЦИОНОТО СЕ РАЗВАЛИ НЕ МОГА ДА СИ ОТВОРЯ КОЛАТА МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ КАК ДА ИЗКЛЮЧА САМАТА АЛАРМА ИМАМ ЕДНО МАЛКО КЛЮЧЕ ИЛИ ДА МАХНА БУШОНА ОТ НЯКЪДЕ, МИСЛЯ ЧЕ АЛАРМАТА МИ Е ЗАВОДСКА !!! МОЛЯ ВИ ПИШЕТЕ БЪРЗО
Дистанционното се развали, не мога да си отворя колата. Моля да ми кажете как да изключа самата аларма. Имам едно малко ключе, или да махна бушона от някъде. Мисля, че алармата ми е заводска. Моля ви пишете бързо.
Алармата не работи, спешно е!
Алармата не работи, спешно е!
Последна промяна от Bobi_S13 на Пон 18 апр 2011 16:49, променено общо 2 пъти.
Причина: оправих заглавието и мнението. Още едно такова мнение с главни букви и получаваш предупреждение!
Причина: оправих заглавието и мнението. Още едно такова мнение с главни букви и получаваш предупреждение!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: АЛАРМАТА МИ НЕ РАБОТИ СПЕШНО Е !!!
Кой умира?
Не пиши с главни букви!
На Бугати Вейрон алармите са мноо сложни и вероятно няма да се намери кой да ти помогне във форума.
Помисли си дали е необходимо да дадеш малко повече информация!
Не пиши с главни букви!
На Бугати Вейрон алармите са мноо сложни и вероятно няма да се намери кой да ти помогне във форума.

Помисли си дали е необходимо да дадеш малко повече информация!
Да, извинявайте просто е спешно не се намирам в моя град и нямам представа какво да правя колата ми е поло 1.4 99 година
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм лаик, но какво пречи да откачиш сирената и да я закараш на сервиз - това, ако нямаш имобилайзер?
- shotoman
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: AEE 1997
- Контакти:
Чакай бе колега успокой се. Кажи сега алармата с дистанционно ли е или е от самия ключ, съмнява ме да е заводска, но може и да е. Като отворят колата, въпреки че алармата пищи колата пали ли или не иска? Ако пали, да отворят капака, да изгасят колата, да откачат едната клема на акумулатора, да видят къде е сирената на алармата и да е откачат. После да включат акумулатора и да закарат колата в някой сервиз за аларми да оправят нещата. Къде се намира колата?
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Пробвай със смяна на батерията на дистанционното (ако е възможно)
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Алармата не работи, спешно е!
иииииииии край, на драмата!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”