Touareg е 4х4 за 2004 г.
- Golfer man
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Touareg å 4õ4 çà 2004 ã.
Åäèíñòâåíîòî ëîøî íåùî êîåòî ñúì 4óë å 4å å íàé-ìíîãî òîé çàìúðñèàâà îêîëíàòà ñðåäà
Пичове, мо'а ли да споделя с вас колко ме "дразнят" всички ТАУРЕЦИ по пътищата. Ма мнооо ме дразнят. Голема проблемация са за мен, шот зарад тях ша са изплющя някой ден.
Шегата настрана, ала адски ме кефят големите им емблеми и когато засеча една такава в огледалото си за обратно виждане, като хипнотизиран - забравям да следя трафика. Те та това ми е проблема. При вас как е? bowdown bowdown bowdown

Шегата настрана, ала адски ме кефят големите им емблеми и когато засеча една такава в огледалото си за обратно виждане, като хипнотизиран - забравям да следя трафика. Те та това ми е проблема. При вас как е? bowdown bowdown bowdown
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 19:42, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 19:42, променено общо 1 път.
- TouareG-PoweR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Top Speed написа:Пичове, мо'а ли да споделя с вас колко ме "дразнят" всички ТАУРЕЦИ по пътищата. Ма мнооо ме дразнят. Голема проблемация са за мен, шот зарад тях ша са изплющя някой ден.![]()
![]()
![]()
И аз така !!!
Само дето онзи ден един щеше да ми отнесе вратата на бензиностанцията !!!

Но един приятел ме разочарова като ми каза,че в някаква класация за една бройка Туарега отмъкнал последното място на Х5 !!???
Някой гледал ли го е това предаване 5-gear ???
Та там го класирали на последно място !!!
Никакви оф-роуд качества, а цената му и разхода ...........
Първа била Тойотата ???????
Но въпреки това няма по-красив автомобил !!! Много, ама много ме кефи !!!!!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”