пробем в паленето
пробем в паленето
колеги имам следния проблем.преди нялколко дена колата ми неискаше да запали.голф 3 1.9тд ААЗ.въртеше само но нямаше и надежда да запали.един приятел дойде с едно кабел4е и допрея от акомолатора към една кутийка и вика пали и запали.днеска същата рабора.пак същото упражнение! въпроса ми е от какво е това? и ако го права редовно когато ми се наложи мога ли да прецакам не6тата о6те повече? сега 6те се опитам да ка4а снимка но така като гледам е от е от чист дизел който не виждам голяма разлика 

- ludiq1918
- Автомобил: Honda Civic
- Двигател: D14A2 - 1997
Re: пробем в паленето
Това обозначеното с 1 ти е акумулатора(нали знаеш). А най вероятно ти е заминал акумулатора щом като му подадат ток пали, а иначе неще. Закарай я при някой акумулаторджия да ти види акумулатора и дали зарежда както трябва генератора.
- Rqhovo
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1Y 1991
- Контакти:
Доколкото виждам там,където е две е тази кутийка.При мен там е бушона за релето за свещите може да е изгорял.
бе добре де пале6е си няколко дена и ся пока съ6тия проблем!напраих го тва с жи4ката и пак си пали.отворих кутийката и видях 4е е побеляло едно такова като нагар.натисках го малко 4е ми ми се стори 4е е заминало и се спука.едно маисторче вика "сложи 3 жи4ки от кабел тия дния 6те я видим" като сменя бошон4ето с каквото трябва и ми праи съ6тите мизерии кво да правя?
-
- Автомобил:
- Двигател:
това нагорялкото ти е бушона за свещите по добре го смени с друг бушон мисля че бе 60 ампера недей слага жички да не гориш някъде
- Rqhovo
- Контакти:
Бушона е 50А и представлява една пластина,сменяй го и не се занимавай с жички.Ако пак има проблем ще го мислим тогава.
жидях я аз тая пластинка 4е я бутнах и се спука.от каде мога си я намеря ауто+ бош еуро07
-
- Автомобил:
- Двигател:
в ауто плюс трябва да я имат
- Rqhovo
- Контакти:
И в трите трябва да я има.
Върни се в “Дизелови агрегати”