Пълна липса на морал от страна на БФАС
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Пълна липса на морал от страна на БФАС
Момчета искам малко помощ от вас да раздухаме един случай на пълна липса на човещина и морал в лицето на организаторите и охраняващите на вчерашното състезание в Благоевград.
Това е клипчето.
http://www.vbox7.com/play:ca258939 трябва да сте регистрирани, поради неприятните кадри.
С две думи, състезателен автомобил блъска куче по време на един от етапите, въпреки че се опитва да го избегне, полицаят охраняващ събитието го издърпва за крака в близката канавка, представителите на организаторите идват, разбират за случая и си заминават. Кучето след време се опитва да стане, бива ритано от полицая, целено с камъни под одобрителния смях на публиката. Реакция да му се помогне - НИКАКВА.
Жена ми е член на една природозащитна организация, те разбират за случая и отиват на следващия ден, кучето е живо, оставено да умре в канавката заобиколено от малки преждевременно родени кученца и огромна локва кръв.
На кучето веднага му е оказана ветеринарна помощ, но не се знае дали ще живее.
Та молбата ми е, кажете какво мога да направя да вгорча живота на организаторите, с кой трябва да се говори и кой ще поеме отговорност да не се случват такива неща в бъдеще.
Освен това, ако някой желае да помогне, търси се спешно транспорт на пострадалото куче до София
Това е клипчето.
http://www.vbox7.com/play:ca258939 трябва да сте регистрирани, поради неприятните кадри.
С две думи, състезателен автомобил блъска куче по време на един от етапите, въпреки че се опитва да го избегне, полицаят охраняващ събитието го издърпва за крака в близката канавка, представителите на организаторите идват, разбират за случая и си заминават. Кучето след време се опитва да стане, бива ритано от полицая, целено с камъни под одобрителния смях на публиката. Реакция да му се помогне - НИКАКВА.
Жена ми е член на една природозащитна организация, те разбират за случая и отиват на следващия ден, кучето е живо, оставено да умре в канавката заобиколено от малки преждевременно родени кученца и огромна локва кръв.
На кучето веднага му е оказана ветеринарна помощ, но не се знае дали ще живее.
Та молбата ми е, кажете какво мога да направя да вгорча живота на организаторите, с кой трябва да се говори и кой ще поеме отговорност да не се случват такива неща в бъдеще.
Освен това, ако някой желае да помогне, търси се спешно транспорт на пострадалото куче до София
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Re: Пълна липса на морал от страна на БФАС
А ако беше блъснат човек дали щеше да има тема
Или коментара ще е да се е пазил
Май в БГ е най-добре да си куче или мечка в краен случай 

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
приятелю, това поведение, особено на длъжностно лице, е наказуемо от закона.
спести коментарите, моля
спести коментарите, моля
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Petrolhead написа:приятелю, това поведение, особено на длъжностно лице, е наказуемо от закона.
спести коментарите, моля

-
- Автомобил:
- Двигател:
Petrolhead написа:приятелю, това поведение, особено на длъжностно лице, е наказуемо от закона.
спести коментарите, моля
човече ти май не знаеш къде живееш, в Бълария сме,ако беше другаде

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Теодор написа:А ако беше блъснат човек дали щеше да има темаИли коментара ще е да се е пазил
Май в БГ е най-добре да си куче или мечка в краен случай
Не си прав колега, дали е куче или човек, не трябва да се случват такива неща, това иска да каже колегата с темата, иска да предотврати за напред подобни инциденти, дори и птица да беше, това е писта, то от клипчето си личи че публиката е на няма и половин метър от трасето, ПОЛИЦИЯ не видях и недай си боже, някой кола да се завърти не ми се говори....
А относно колегата, не искам да го отчайвам но трябва да се заведе дело срещу организаторите на това нещо, аз не съм от Блг, но тоя инцидент се разчу и до провинциалните селца, доста хора са угорчени
"Как може да пуснат куче да премине през трасето" Толко ли е нямало кой да го хване изгони...

П.п АКо някой е забелязъл, КУЧЕТО излезе от публиката, явно някой го е изгонил или изритал, шот излезна на ПИСТАТА с подвита опашка, както знаете когато едно куче е оплашено или гонено от нещо подвива опашка, димек някой си гледа сеира, е не сме народ

Като кажете Бялгария и с това решавате всички проблеми. Жалко за начина на мислене на голяма част от нашите съграждани. Аз самия имам две кучета и много ги обичам и се грижа за тях. Не одобрявам такова лошо и антихуманно отношение към всяко живо същество. Явно никога няма да станем европейци с това ориенталско мислене и поведение. Болшинството от нас са ходили или работили в Европа и знаят, че там се спазват всички правила. Като сме там ги спазваме,но като се приберем в България ги забряваме. Ето затова сме на това положение.
Последна промяна от damian d на Пон 18 апр 2011 21:12, променено общо 1 път.
- aRoGaNsS
- Автомобил: Golf 4 TDI GTI
- Двигател: 1.9 ARL 2002
damian d написа:Като кажете Бялгария и с това решавате всички проблеми. Жалко за начина на мислене на голяма част от нашите съграждани. Аз самия имам две кучета и много ги обичам и се грижа за тях. Не одобрявам такова лошо и антихуманно отношение към всяко живо същество. Явно никога няма да станем европейци с тева ориенталско мислене и поведение. Болшинството от нас са ходили или работили в Европа и знаят, че там се спазват всички правила. Като сме там ги спазваме,но като се приберем в България ги забряваме. Ето затова сме на това положение.

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Не гледах целия клип, че много дълъг, но реално не видях проява на жестокост, нито ритане и т.н. Приемем думите ти, че има такава, може аз де съм пропуснал и ти отговарям в този смисъл:
Аз съм твърдо ЗА премахването на всички улични псета, в конкретния случай заради това куче можеш да стане страшна касапница ако шофьора беше завил неволно към публиката. Но непредизвиканата жестокост не трябва да бъде толерирана. Нещо повече - нужни са сериозни наказания с цел превенция, защото това е много лош пример за подрастващите, както и за лумпенизираните израснали (на практика голяма част от населението).
Аз ти предлагам да уведомиш разни там фондации - екомилосърдие, четири лапи и т.н. Те работа не вършат, но поне да вдигат врява са добри. Свали клипчето при теб, за да не го изтрият и да се изгуби.
Аз съм твърдо ЗА премахването на всички улични псета, в конкретния случай заради това куче можеш да стане страшна касапница ако шофьора беше завил неволно към публиката. Но непредизвиканата жестокост не трябва да бъде толерирана. Нещо повече - нужни са сериозни наказания с цел превенция, защото това е много лош пример за подрастващите, както и за лумпенизираните израснали (на практика голяма част от населението).
Аз ти предлагам да уведомиш разни там фондации - екомилосърдие, четири лапи и т.н. Те работа не вършат, но поне да вдигат врява са добри. Свали клипчето при теб, за да не го изтрият и да се изгуби.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Изгледай го цялото. Ще се отвратиш от състоянието на обществото ни.
Кучето бива изхвърлено от тълпата на пътя, не е бездомно, немска овчарка е. Просто на някой му се е сторило забавно да изрита кучето пред състезателната кола и след това да гледа как се мъчи.
ето снимки на кучето, след 1 ден в канавката.
http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.203253419708220.52259.161250077241888
снимките са шокиращи, така че внимавайте, черното около него е кръв.
След малко едно момче тръгва за Благоевград да го докара в Централна Ветеринарна Клиника в София.
Кучето бива изхвърлено от тълпата на пътя, не е бездомно, немска овчарка е. Просто на някой му се е сторило забавно да изрита кучето пред състезателната кола и след това да гледа как се мъчи.
ето снимки на кучето, след 1 ден в канавката.
http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.203253419708220.52259.161250077241888
снимките са шокиращи, така че внимавайте, черното около него е кръв.
След малко едно момче тръгва за Благоевград да го докара в Централна Ветеринарна Клиника в София.
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Нещастни мизерници са били всички присъстващи,люпещи семки долни душици! Не само организаторите,за полицая нямам думи,олигофрени отвсякъде! Затова сме на това дередже,не заслужаваме да имаме каквото и да било,камо ли държава!!!!! Видях и снимките,жалко,че много малко хора имат такива красиви и добри очи,да знам кой го е изритал пред колата,на парчета го правя,няма да съжалявам и за миг,такива ''хора'' не трябва да живеят!
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Как може да има такива хора бееееееееееееееееееееееееееееее
аххххххххх не се побирам в кожата си като видя такова нещо
не знам какво да кажа освен евала колега че си се наел да ги гониш тези
не мога да ти помогна...но ти пожелавам успех
мамка му смотана...как може
ненене 

аххххххххх не се побирам в кожата си като видя такова нещо

мамка му смотана...как може

- aRoGaNsS
- Автомобил: Golf 4 TDI GTI
- Двигател: 1.9 ARL 2002
Е щом е породисто би трябвало да има стопанин това куче . .да не е изхвърлено от стопанина си
ако е така направооо. .

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Може да е било изгубено,примерно! Пф,все не съм на подходящото място в подходящия момент,ама все един ден ще се уцели и тогава един ще го отнесе за всички такива олигофрени... Това не са хора просто... Гнус ме е да си помисля,че това са хора и са спали нормално през нощта... Изобщо къде е човещината в случая? Има ли значение дали е човек или животно,та нали душички носят и те,нали и тях ги боли... Отвратен съм от българите и България,това ако беше друга държава,животното да е на път за болницата след 1,максимум 2 минути! Просто няма как да стане това в нормална държава! И това е самата истина... Да вземат и да се погледнат колко са жалки такива хора! Е това е българина,забележете,животното е оставено там,на никой не му е хрумнало да помогне!!! Хвала ви българи и за сапун не ставате....
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Petrolhead написа:След малко едно момче тръгва за Благоевград да го докара в Централна Ветеринарна Клиника в София.
Всичко ок, но нека поне пита няма ли някой беден човек, който има нужда от хемодиализа, лекарства, хляб или нещо такова от съседните села или Благоевград. Да свърши още някое добро дело. Защото за хората още си нямаме активни оргазнизации.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”