Vlad777 написа:В случая виновна е публиката и полицая, който е ритал животното. Като длъжностно лице срещу него трябва да бъде подаден сигнал, защото дори бездействието му попада под ударите на закона.
БФАС няма какво да направи и няма и как да предотврати куче да излезе на пътя... Просто е физически невъзможно да се случи това. Така че отговорността не е тяхна.
Търсете кой е бил полицая, свидетели и по законовия ред. Това е.
Пак полицията ви виновна.Как може всички вие да плюете този човек,с какво право!Не той ритна кучето!
Полицаят много правилно го дръпна надалече,може да е болно,а наоколо е пълно с хора,а и на тъпя ли до го остави,да вземе да спре и ралито,че да чака частна ветеринарска - ама като дойдат искат пари нали
БФАС не били виновни,ми полицията ли ви е виновна,че песа изкача пред колата?
молбата ми е, кажете какво мога да направя да вгорча живота на организаторите, с кой трябва да се говори и кой ще поеме отговорност да не се случват такива неща в бъдеще
Ама само в България чета как да вгорча живота на...много злоба мамка му има в тази страна

вместо да се обсъди инцидента и за в бъдеще да не се повтаря,макар,че не само тук стават подобни инциденти!
Кой е виновен,че някакъв пес е изкочил на пистата?Организаторите,полицията,стопанинът?Това е животно,често правят простащини,нерасъждават и само те са си виновни!
Това е непредвидимо!-много точно казва един зрител от клипчето!
никой не носи отговорност за инцидента,това,че никой от зрителите не помагат не ги прави виновни колега и аз да бях не бих отишъл да пипам мъртъв или полумъртъв уличен пес допреди малко разхождащ се свободно до малките деца!Като е здраво да треперим и да си пазим децата,а като пострада да скачаме всички да помагаме,айде пълен сеч на тия бездомни псета писна ми от тях,за другите страни сте тръгнали да ми говорите,там така се разхождат подивяли псета до детските площадки!
Аман от тия кучешки и малцинствени организации - но бездомно ли е трябва толеранс

Като искате да помогнете на бездомните кучета ги разкарайте от улиците където малките деца играят и често стават жертва на ухапвания,ама за това никой не говори НАЛИ,ама като пострада и един пес отваряте всички там кучкари огромната уста и лаете по всеки

ТОВА Е РАЛИ,не сте ли гледали WRC,там не е ли същото отстрани,пълно с хора

какво искате да се направи,мантинели от край до край ли?
Никаква бруталност не видях,АМА НИКАКВА от страна на полицая!!!