Вече нямам проблем с подскачането !!

krasita написа:Здравейте,
Може ли да ми дадете кордината на Иван?

.
 . 

5 години ги търкалям и зиме и лете , оказа се , че добре избягвам кратерите ни по улиците. Най-странното е , че преди тях миналата година и по-миналата на 3 различни места ми казват , че джантите са мноООоООого криви и по-добре да ги изхвърля.
  5 години ги търкалям и зиме и лете , оказа се , че добре избягвам кратерите ни по улиците. Най-странното е , че преди тях миналата година и по-миналата на 3 различни места ми казват , че джантите са мноООоООого криви и по-добре да ги изхвърля.  . Абе чудя се защо тия от лъскавите и големи сервизи не започнат да идват при вас за няколко седмично обучение?
. Абе чудя се защо тия от лъскавите и големи сервизи не започнат да идват при вас за няколко седмично обучение?   

Препоръчвам момчетата за всякакви проблеми с гуми и джанти , лично на мен са ми далече , но само там ще ходя занапред
  Препоръчвам момчетата за всякакви проблеми с гуми и джанти , лично на мен са ми далече , но само там ще ходя занапред   

Поздрави
 Поздрави

brabus написа:Не пиша с цел да защитавам Иван.
Просто ще споделя цена, която ми обяви мой познат автобояджия, за боядисването на джантите на Голфа ми. Тези от гаража, 15 цола.
Звъня му и казвам - полирал съм бордове и искам боядисване на средите, като се пази борда.
Отговор - ами това си е хамалогия и разправия, и игра, и дали ще са 13 или 18 цола искам 400 лв.
Не ги боядисах. Полирах и средите.
Само тези, които не са пробвали да оправят джанти не знаят наистина каква играчка е всичко.
И ако смятат, че със спрей боя ще постигнат резултат на истинското пребоядисване от човек, който знае какво и как прави, то много се лъжат.
Нека опитат. Спрейче струва около 10 лв., да си вземат и малко шкурка за около още 10 лв. Другите пари до 200 лв ща бъдат за скъсаните им нерви уикенди наред.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 74 госта