Ремонт на джанти - Иван от Казичане - Мнение (+)

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Emo877
Автомобил:
Двигател:

Re: Ремонт на джанти - Мнение (+)

Мнениеот Emo877 » Съб 15 яну 2011 15:32

Днес бях при тях супер е момчетоо !!!! :bowdown Вече нямам проблем с подскачането !! :banana :да:

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Съб 22 яну 2011 9:57

И аз мерси на Ванката, за консултацията по телефона за едни жанти и гуми! Мерси Ванка :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Baspower
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Baspower » Вто 08 фев 2011 21:52

Едно албумче с малко боядисани джанти ! Enjoy ;)
http://basspower.snimka.bg/automobiles/boyadisvane.569584

Потребителски аватар
brumbar4e
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот brumbar4e » Пет 25 фев 2011 10:08

... най-добрият ... :bowdown :bowdown :bowdown

krasita
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот krasita » Пет 11 мар 2011 11:52

Здравейте,
Може ли да ми дадете кордината на Иван?

Emo877
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Emo877 » Нед 13 мар 2011 20:28

krasita написа:Здравейте,
Може ли да ми дадете кордината на Иван?

0995077999 - Иван :banana

Потребителски аватар
ventoman_pleven
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ventoman_pleven » Вто 19 апр 2011 15:05

И на мен ми изправя джантите.Много съм доволен и взима доста тънко.Ванката е номер 1

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Сря 25 май 2011 8:36

Ванката - президент ! Страшно доволен съм от услугите му :beer .

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Пон 06 юни 2011 16:38

Един + и от мен . Момчетата си разбират това , което вършат. Днес се отбих при тях с мисълта , че поне 3 от 4 джанти са ми криви. Иван и момчето с него ги свалиха , играха си с тях и накрая се оказа , че нито една не е крива :shock :shock :shock :shock 5 години ги търкалям и зиме и лете , оказа се , че добре избягвам кратерите ни по улиците. Най-странното е , че преди тях миналата година и по-миналата на 3 различни места ми казват , че джантите са мноООоООого криви и по-добре да ги изхвърля.
Най-смешният случай е от преди 2 месеца , когато сменявах гуми в ДИАНА . Майсторчето каза , че по-криви джанти не е виждал (в колата се усещаше , че нещо не е наред с тях , но чак пък толкова) . След монтажа баланса ми от него се състоеше от 15 наредени в права редица тежести с различен грамаж (трябваше да ги снимам).
Днес гумите са ми идеално балансирани и мисля , че не подскачам повече по нов път. За смешни пари и отрицателно време колата беше готова.

Ванка , мерси за свършената работа и скоро пак ще ви навестя :). Абе чудя се защо тия от лъскавите и големи сервизи не започнат да идват при вас за няколко седмично обучение? :beer :beer :beer Препоръчвам момчетата за всякакви проблеми с гуми и джанти , лично на мен са ми далече , но само там ще ходя занапред :banana :banana :banana
Ако започне да се заформя опашка предлагам едно кафенце да направите :beer

kearny
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kearny » Вто 12 юли 2011 9:54

Прегледах темата и препоръчах на мой роднина да се обади за боядисване на 4 джанти,алуминиеви,(без удари по тях и изкривявания,само с започнали олюпвания на боята по бертовете около гумите).Джантите са 15 цолови.Поискали са му 200 или 220 лева,не обърнах внимание.Което означава че тарифата ,посочена в един от предишните постинги е неактуална,което го е отказало.Не зная защо се получават такива неща...

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 12 юли 2011 18:53

Ванка,
Трябва да си сверите цените малко :(
А и така по телефон да се дава цена на сляпо е малко непрофесионално.
Просто съвет...

Потребителски аватар
Baspower
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Baspower » Сря 13 юли 2011 8:34

Нищо не е казано на сляпо... човека се е обадил казал съм му цената любезно, казал е благодаря ще помисля и е потърсил друга оферта най вероятно.Всичко му е струвало 1 минута време и 28 стотинки телефонен разговор.Става въпрос за ЦЯЛОСТНО боядисване с АВТОБОЯ ,не прахово боядисване което нестава за ляти джанти... При авто боята също си е фиксирана тарифа 70-80 лв материали - + и 25-30 лв на джанта подготовка.(отделно ако има монтаж/демонтаж ,баланс ,метални вентили,светлоотразителен борд,полиран борд и други глезотийки..) Това в какво състояние е джантата дали е чисто нова от кашона и е само за смяна на цвят или е 15 годишен корозирал BBS спици и ще ми се счупат пръстите докато го подготвя си риска на професията и е за моя сметка..А на който му е скъпо не е нужно да храни веднага във форума защото не съм искам да излъжа човека това пак си остава една от най ниската цена предлагана за професионално боядисван,в железарийте има ,шкурки,спрейове,лак на спрей на които не му се дават пари mhihi Поздрави

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 13 юли 2011 10:50

Ако сте говорили за допълнителни "глезотийки" и монтаж/демонтаж/баланс и евентуално изправяне на джантите, тогава цената, която е дадена е ниска даже.
Така става, когато има "препредаване" на информация.
Пък и всяка джанта си е специфична и ако става дума за BBS със спици, тогава коментарът е излишен направо.
Прав си, ако на някого не му харесва, нека да си потърси друго място :да:

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Сря 13 юли 2011 23:01

Не пиша с цел да защитавам Иван.
Просто ще споделя цена, която ми обяви мой познат автобояджия, за боядисването на джантите на Голфа ми. Тези от гаража, 15 цола.
Звъня му и казвам - полирал съм бордове и искам боядисване на средите, като се пази борда.
Отговор - ами това си е хамалогия и разправия, и игра, и дали ще са 13 или 18 цола искам 400 лв.
Не ги боядисах. Полирах и средите.
Само тези, които не са пробвали да оправят джанти не знаят наистина каква играчка е всичко.
И ако смятат, че със спрей боя ще постигнат резултат на истинското пребоядисване от човек, който знае какво и как прави, то много се лъжат.
Нека опитат. Спрейче струва около 10 лв., да си вземат и малко шкурка за около още 10 лв. Другите пари до 200 лв ща бъдат за скъсаните им нерви уикенди наред.

Потребителски аватар
Baspower
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Baspower » Пет 15 юли 2011 20:30

brabus написа:Не пиша с цел да защитавам Иван.
Просто ще споделя цена, която ми обяви мой познат автобояджия, за боядисването на джантите на Голфа ми. Тези от гаража, 15 цола.
Звъня му и казвам - полирал съм бордове и искам боядисване на средите, като се пази борда.
Отговор - ами това си е хамалогия и разправия, и игра, и дали ще са 13 или 18 цола искам 400 лв.
Не ги боядисах. Полирах и средите.
Само тези, които не са пробвали да оправят джанти не знаят наистина каква играчка е всичко.
И ако смятат, че със спрей боя ще постигнат резултат на истинското пребоядисване от човек, който знае какво и как прави, то много се лъжат.
Нека опитат. Спрейче струва около 10 лв., да си вземат и малко шкурка за около още 10 лв. Другите пари до 200 лв ща бъдат за скъсаните им нерви уикенди наред.

:да:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”