На 3.7.2008г. се сдоббих с колата. Тогава изглеждаше така:

и един ден ........

това даде старт на нещата. Наложи се да и направя лек ремонт. Все пак удара не беше сериозен. Съборих един знак.
Изправиме бронята и номера. Купих нова греда и я сменихме. Сложихме мрежа на отворите, тесен нож от Г3 с малко преправка го сложих. По-късно си купих една вежда за да скрия счупеното на решетката. Тогава толкова ми беше акъла вместо да поправя решетката ама.... кой ти разбира от поправка на части. Аз до тогава нямах представа от нищо. Разглеждах форума, четах по малко ама защото "уж" бях замаскирал положението не ми се занимаваше много много.

След това и купих джанти ббс гт (закупети от колегата didoni), халогени (закупени от колегата nikito_vw). По-късно реших да и взема друга решетка и широка вежда.

Оригиналната исках да я направя без емблема и с мреичка, но резултата беше такъв от първия ми опит.

Доста време я карах така докато един ден веждата не фръкна на магистралта като се прибирах от Варна и като слязох отколата видях само как 1/4 от нея стои.
2009г последва затъмняване на задните прозорци с 25% тъмно фолио по стъклата, накрайници, подлакътници и ветробрани.Както и смяна на осветлението на километража след като малко се попрецака сложих от тези диодните ленти и останах доволен от резултата.
Реших, че няма да стане така и купих вежди за фаровете.

И така до днес когато реших да се захвана сериозно с нея и ето какво съм решил да напрява на първо време.
За начало реших да се заема с решетката ......

още не е готова, има да се дооправя тук там, но се чудя дали стои добре. На живо е малко по-различно. Мога да използвам и решетка която е на колата в момента и да я направя да изглежда д/г така. Тогава няма да го има това малкото разстояние между реброто и лайсната.
След решетката другото което е на дневен ред е запълването на бронята и вграждането на мигачи от Г2. Видях този модел на колта на koko_gti и още на няколко колеги от форума и ми хареса идеята. Ще има и други промени по колата но за сега няма да казвам какви ще са.