Поглеждате ли небето, задавате ли си въпроси ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: Поглеждате ли небето, задавате ли си въпроси ?

Мнениеот vasstop » Чет 21 апр 2011 11:47

DarkForce написа:и досега не съм чул видял и прочел за протест или някаква друга форма някъде.
Протестът не е единственият начин да се променят нещата, а и не е най-добрия... ;)

Потребителски аватар
DarkForce
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkForce » Чет 21 апр 2011 12:06

vasstop написа:
DarkForce написа:и досега не съм чул видял и прочел за протест или някаква друга форма някъде.
Протестът не е единственият начин да се променят нещата, а и не е най-добрия... ;)

Радвам се, че има хора в този форум , които са с отворено съзнание за нещата от заобикалящия ни свят

Защото всичко започва с информирането и задаването на въпроси
После ще искаме и търсим отговори
А после .....

vasstop,

съгласен съм, че протест не е начина
но не е начин мълчанието и навеждането на глава, подминаването на информация и знания с думите от нас нищо не зависи

Колкото повече хора проумеят, че силата им е в обединението и отстояването на идея или кауза, толкова повече шанса да променим нещо се увеличава.

Признавам очаквах темата да бъде нападната веднага от така наречените форумни ченгета и тролове и тя да замине в коша, и затова се радвам, че намирам преобладаващо хора с отворени и будни умове.

:beer

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Чет 21 апр 2011 12:09

Колеги такова друго животно като човека НЕМА! Известен факт е че са формирането на екосистемите на планетата са били необходими дълги геологични периоди. Колко от вас се замислят защо през последното десетилетие ставаме свидетели на природни бедствия в такива мащаби. Човека е главната причина за ставащото и не трябва "да рита " против природата, а и неможе, за има няма стотина, сто и петдесет години в периода от индустриалната революция насам си съсипахме планетата и тепърва ше си бере лайката, а т.е. такова майката.В световен мащаб за последния половин век средната температура се е повишила с около градус, градус и половина, ще си кажете какво от това - тъкмо ще ни е по - топло, топло ще е ама нанайси, това повишение на температурите, ще доведе след още половин век, до промяна в атмосферната циркулация и до изчезването на някой въздушни течения, което ще доведе до редица други катаклизми, тука пак някой ше си кажат боли ме шмиргела.Да ама идва най-интересното след периода на глобално затопляне, ще последва лек ледников период, който рязко ще смъкне температурите и цяла Европа ще потъне в дебел лед. И за всичко изброено дотук от мен природата няма ни най-малка вина виновни сме си самите ние ХОРАТА.

Потребителски аватар
Presian
Автомобил: VW Golf
Двигател: BAG

Мнениеот Presian » Чет 21 апр 2011 12:16

Конспиративни теории.
Роузуел.
Илюминати.
Масони.
Розенкройцери.
Тайни военни, разузнавачески и политически организации.
Почитатели на Дан браун и други подобни нему автори.
Фанатизирани еко-, политически и религиозни групи.
21.12.2012
И т.н.
Ако все още не сте обърнали внимание, булшинството от тях станаха популярни в последните 5-7 години (поне тук в България). Нямам идея защо е така. Освен това дълбоко се съмнявам в истиността на повечето подобни, от уважение ще ги нарека, слухове. Признавам си, че съм като "кон с капаци" или по американскому "tunnel vision". Но подобни истории не ми се виждат реални. А и да са, то мили колеги, какво бихте/ме направили? С писане по форумите нищо не става. С явни демонстрации на нудисти, прекаляващи с LSD също нищо няма да се постигне. Признавам, че информацията дадена от колегата е интригуваща и е интересно четиво. Но според мен лично си остава само това, а дори и да има една единствена искрица истина, то тя тотално се губи сред останалия пълнеж.
Не искам да обвързвам никой с моето мнение. Ще поживеем и ще видим, както казват руснаците.
Силно се надявам, колегата, чиято е темата, да не се окаже прав и само за една стотна от написаното от него. А ако всичко това наистина се случи, то според мен (пак лично мнение), ние нищо не можем да направим.
Както казаха и някои колеги по-горе: "Истината е някъде там!"

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 21 апр 2011 12:24

Presian написа:...

Абсолютно се съгласявам с горното мнение. И аз тайно се надявам нищо от тези неща да не е истина. В интерес на истината не ми стана кофти, че може да са истина, а ми стана зле заради това, че нищо не може да се направи (в много от материалите се загатва именно това, а някъде направо си го казват хората в прав текст). Всякакви протести, писанки по форуми и други такива са абсолютно безсмислени. Понякога си мисля, че на човек му е по-добре, когато знае и осъзнава много по-малко неща.

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Чет 21 апр 2011 12:25

Абе хора имам само едно питане
Пиете ли си редовно хапчетата

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 21 апр 2011 12:43

заради подобна тема,някои потребители отнесоха модула :shock
тази още е активна :shock

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Чет 21 апр 2011 12:49

LILO&STICH написа:заради подобна тема,някои потребители отнесоха модула :shock

Явно щото имате още празни места в модула

Последна промяна от koby на Чет 21 апр 2011 12:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Formel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Formel » Чет 21 апр 2011 12:52

"Хората просто не обръщат внимание, защото са щастливи и просто “не са тук”... " което обяснява и "нуждата" от залялата ни литература за полжително мислене.....

"Доста често chemetrails, се използват и без HAARP. Когато “играят” самостоятелно те имат друга функция. Да разпространяват зарази, болести, епидемии и да отслабват енергийният баланс на човека. Това осигурява няколко “плюса” на елита. Първо - хората стават по-нещастни. Страх ги е. Знаем кои форми на живот се хранят с тези енергии. Второ – хората се разболяват. На енергийно и физическо ниво. Оттам печелят фармацевтични компании. Знам, че няма нужда да споменавам кой притежава фармацевтиката и че тя е най-печелившата “законна” индустрия. Така чрез тези химични следи в небето и HAARP, методите на mind control-а се увеличават с още един. Ставаме свидетели на все по-зловещи планове за контрол над човечеството по най-мерзки начини"

Знаем????? Какво знаем? Кои форми на живот има в предвид? Гущероподобните ли? И все пак щом има следи, защо не се коментира, изследва, доказва? Спекулации ли са подобни теории?? И с каква цел? Направи ми впечатление,че в Германия в най-гледанато време се разискват теории, отричани и смятани за невъзможни до преди 4-5 години...Мнението на учените винаги, независимо от представените доказателства от очевидци беше,че явления, които не могат да бъдат измерени или потвърдени с научни методи не съществуват:))))Но тук виждаме снимки, какво е мнението на учените?

"Обяснението беше, че това вероятно се дължи на военни излъчватели на необявени честоти. В следващите карти, тези данни бяха изчистени. А сега сателита не работи, по напълно неясни причини. Та...дали с Харп, дали с нещо друго, ясно е че ни облъчват здраво. Не твърдя, че е точно с конспиративна цел. Но това е просто факт. От нас зависи дали ни интересува какво се случва или не."
цитат от bglog.net

Потребителски аватар
DarkForce
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkForce » Чет 21 апр 2011 12:54

LILO&STICH написа:заради подобна тема,някои потребители отнесоха модула :shock

LILO&STICH,
не разбирам какво искаш да кажеш ?

тази тема не виждам по абсолютно никакъв начин да нарушава коя да е точка от правилата на форума
чел съм ги внимателно.

моля да уточниш какво имаш в предвид?

Formel,
познавам лично Еленко Ангелов
за съжаление, това което му е разрешено да казва и го прави в ефир е само една малка частица, от това, което знае.
Но както той сам казва -не искам да плаша. а да информирам
от там всеки сам решава за себе си - дали да продължава да търси информация или да си "живее живота"

Последна промяна от DarkForce на Чет 21 апр 2011 12:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 21 апр 2011 12:58

Лило, темата е интересна и по никакъв начин не е в разрез с правилата.
Освен това засяга всички, за разлика от теми от рода на "узаконяване на гараж", "колко ще ми излезе едно мазе", "от къде да си купя гривна", "от къде да си поръчам ланец" и още 1 тон подобни (нищо лично към авторите, просто ги давам за пример).

Пак по темата - не е нужно някой да е кон с капаци, за да не се интересува от подобни конспирации.
В никакъв случай не изключвам варианта те да са истина, просто не искам да са верни и умишлено гледам да не си тормозя акъла с тях.

"Блажени са невежите" :idea:

П.П. Ако някой иска да трови населението определено ще му е по-евтино да зарази източниците на вода, вместо да обикаля с реактивен самолет...

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 21 апр 2011 13:03

Аз, където движа съм единственият самолет наоколо и няма кой да ми пръска каквото и да е 8)

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Чет 21 апр 2011 13:07

Изображение

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Чет 21 апр 2011 13:09

ISRalien написа:П.П. Ако някой иска да трови населението определено ще му е по-евтино да зарази източниците на вода, вместо да обикаля с реактивен самолет...

Такива "идеи" са доста опасни, ако подсетят някой психопат! :twisted:

Потребителски аватар
airjohn
Автомобил: 2020 Skoda Karoq
Двигател:

Мнениеот airjohn » Чет 21 апр 2011 13:10

Нема да се пуашите. Тези явления са известни и се получават от годините в които човекът е полетял на крилете на моторния самолет.
Ето какво представлява:
Contrails ; short for "condensation trails") or vapour trails are artificial clouds that are the visible trails of condensed water vapour made by the exhaust of aircraft engines. As the hot exhaust gases cool in the surrounding air they may precipitate a cloud of microscopic water droplets. If the air is cold enough, this trail will comprise tiny ice crystals.
Цялата информация със снимки тук:
http://en.wikipedia.org/wiki/Contrail
Поредната спекулация на някои недоучили индивиди,свикнали да дават мнение по всички въпроси. :screwy

Последна промяна от airjohn на Чет 21 апр 2011 13:11, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”