Поглеждате ли небето, задавате ли си въпроси ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: Поглеждате ли небето, задавате ли си въпроси ?

Мнениеот LILO&STICH » Чет 21 апр 2011 13:42

DarkForce написа:Много моля, модераторите да разчистят излишното и ненужното, но темата да остане отворена за смислени дискусии и мнения.
Много моля не позволявайте тема различна от ланци и гердани да бъде унищожена.

човече,имаше тема със същото съдържание във форума!
Защо реши,че точно тази трябвало да остава чиста :roll:
В другата,бая народ отнесе модула mhihi

Някой поне изгледа ли филма :roll:

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Чет 21 апр 2011 13:44

до Стефан

не казвам, че бабата е лидер на секта, казвам че вярата в нейните възможности те прави зависим. Детето ти ще порасне зависимо от подобни хора. Всеки път като се почувства зле/ дай боже да не се случва/, ще търси тази баба или някоя друга. Това си е зависимост като всяка друга.
В момента вместо да разбереш детето ти и защо не се чувства както трябва, замазваш положението с врачка, която едва ли прави нещо.

Моля те нека да не продължаваме, имам страшно негативно мнение за подобни хора и не искам да спорим за това

Поздрави

Последна промяна от Petrolhead на Чет 21 апр 2011 13:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Чет 21 апр 2011 13:45

DarkForce написа:Съжалявам
форумните ченгета и троловете се пробудиха.

Много моля, модераторите да разчистят излишното и ненужното, но темата да остане отворена за смислени дискусии и мнения.

Какво искаш да кажеш с това? Че всеки, който не е на твоето мнение е трол и спамер? Нали не си очаквал само "евала" да получиш пускайки подобен топик?

Ако трябва да сме обективни самата тема е тролска и провокативна ;)

Последна промяна от groznika на Чет 21 апр 2011 13:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Чет 21 апр 2011 13:46

абе хора този форум е за автомобили и всичко свързано с тях,честно да ви кажа хич не ме интересува кой какви халюцинации си вкарва и кво шмърка айде спрете с тия изтрещели малоумщини.Ако става дума за тровене и не ти е приятно защо ядеш като 90% от това което ядеш е отровено с нещо,моля Ви се сменете дилъра

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Чет 21 апр 2011 13:51

groznika написа:

Много моля, модераторите да разчистят излишното и ненужното, но темата да остане отворена за смислени дискусии и мнения.

Какво искаш да кажеш с това? Че всеки, който не е на твоето мнение е трол и спамер? Нали не си очаквал само "евала" да получиш пускайки подобен топик?

Ако трябва да сме обективни самта тема е тролска и провокативна ;)

не просто момчето се опита да ни просветли, а ние сме тупани и не искаме да ни просветляват,

скоро се возих във влак и чух най-безумния разговор на света.

4 момчета на видима възраст 17-18 години, бистриха световната политика, икономика и новините, на фона на мазен кючек от телефона на единия.
Разговора беше просто уникален, пълна липса на знание, умения да изложиш мнение, възпитание и най-вече логична мисъл. Тези момчета не разсъждаваха, те цитираха това което са прочели във вестниците, дословно. това е обществото в България днес глупави зомбита без собствено мнение, не знам дали са виновни самолетите, илюминатите или траекторията на луната, но не е на добре това

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 21 апр 2011 13:53

Petrolhead написа:до Стефан

не казвам, че бабата е лидер на секта, казвам че вярата в нейните възможности те прави зависим. Детето ти ще порасне зависимо от подобни хора. Всеки път като се почувства зле/ дай боже да не се случва/, ще търси тази баба или някоя друга. Това си е зависимост като всяка друга.
В момента вместо да разбереш детето ти и защо не се чувства както трябва, замазваш положението с врачка, която едва ли прави нещо.

Моля те нека да не продължаваме, имам страшно негативно мнение за подобни хора и не искам да спорим за това

Поздрави

Първо, благодаря ти за добрия тон. На колегата, който отсече че съм болен мозък бих му пожелал нещо, но би било прекалено грубо от моя страна. Значи всеки, който обича да чете из нета и търси нестандартото в дадена теория или факт за него е глупак. Както и да е. Няма да обяснявам защо водя детето си при тая баба, защото не считам за нужно да го правя пред когото и да било, просто не ме кефи да я гледам как реве и толкоз. Евала правя на хора, които гледат съвсем спокойно как детето им реве и са спокойни с репликите "Е, нали за това е дете, ще се нареве и ще му мине", сори, ама не съм такъв тип човек.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Чет 21 апр 2011 14:15

Ако държиш да разбереш защо едни кондензационни дири от самолет изчезват бързо, а други не се разсейват с часове и/или се превръщат в облаци трябва да попрочетеш дебелите учебници по метеорология(на мен ми се наложи покрай хобито :wink: ).Ако търсиш световна конспирация обаче, до момента си се насочил към правилните източници.На мен те твърде ми намирисват,например на тази сателитна снимка
Chems Germany.jpg

пелената,покриваща Германия според мен е в резултат на употребата на извънредно опасния химикал Photoshop mhihi

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Чет 21 апр 2011 14:44

stefan4o написа: Но как ти би обяснил факта, че дъщеря ми както си се държи нормално изведнъж става нервна, започва да се държи зле, реве със сълзи, ей така, от нищото. После я срещат с една баба, която й лее куршум и дъщеря ми се оправя все едно нищо не е било

Правилно ти отговориха - правиш детето си зависимо за цял живот - сега от "бабката", утре от някоя секта.
Това, което прави бабката го може всеки човек - и ти, включително. Да му измиеш очичките със светена вода, с вода в която са загасени клечки кибрит, вода през метла ила през дръжка на врата. И не на последно място - да претопиш восък.
А от мен да знаеш най-лесния вариант - контрастен душ!!!
Да, това не са бабини деветини - уроки и др. подобни.
но всеки може с прости методи да се справи сам, а не да става зависим от тоя и от ония

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 21 апр 2011 14:46

Aneto написа:но всеки може с прости методи да се справи сам, а не да става зависим от тоя и от ония

можели кратък списък :roll:

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Чет 21 апр 2011 14:51

LILO&STICH написа:
Aneto написа:но всеки може с прости методи да се справи сам, а не да става зависим от тоя и от ония

можели кратък списък :roll:

Аз вече ги изброих в предишния си пост.
Ако не се счете за реклама - виж тази книга
http://knigibg.com/book_inside.php?book_id=6051

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Чет 21 апр 2011 14:51

къде ми е любимата снимка
Изображение

Потребителски аватар
Pacho B
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pacho B » Чет 21 апр 2011 14:55

Колегата feikot ми беше пратил едно клипче точно за тия обгазявания и в него се казваше,че са дело на американците и така променяли климата и тем подобни...

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 21 апр 2011 14:55

Aneto написа:
stefan4o написа: Но как ти би обяснил факта, че дъщеря ми както си се държи нормално изведнъж става нервна, започва да се държи зле, реве със сълзи, ей така, от нищото. После я срещат с една баба, която й лее куршум и дъщеря ми се оправя все едно нищо не е било

Правилно ти отговориха - правиш детето си зависимо за цял живот - сега от "бабката", утре от някоя секта.
Това, което прави бабката го може всеки човек - и ти, включително. Да му измиеш очичките със светена вода, с вода в която са загасени клечки кибрит, вода през метла ила през дръжка на врата. И не на последно място - да претопиш восък.
А от мен да знаеш най-лесния вариант - контрастен душ!!!
Да, това не са бабини деветини - уроки и др. подобни.
но всеки може с прости методи да се справи сам, а не да става зависим от тоя и от ония

В къщи имаме светена вода взета от църквата до нас. В много малко от случаите помага след като й измием очите. Затова в някои от случаите прибягваме до "такива услуги". Детето е кръстено в църква и колкото и невероятно да звучи оттогава проблемите значително намаляха, но за съжаление от време на време пак ги има. За всяко нещо съм сигурен, че има логично обяснение, лошото е, че понякога няма как да знаем кое е то. Или просто не искаме да знаем, или и да го знаем, няма да го разберем и така.
Petrolhead написа:къде ми е любимата снимка
Изображение

За теб може и да е смешно, за мен обаче не е приятно. Подигравай се колкото искаш :shock

Потребителски аватар
DarkForce
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkForce » Чет 21 апр 2011 15:06

Pacho B
много добър филм, по темата, за което помолих в началото
за разлика от последните мнения, които се опитват да превърнат темата в спам и да я запратят в коша.

весели празници пожелавам на всички

:beer

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Чет 21 апр 2011 15:14

Стефане, картинката е отправена към колежката, която нагази в още по-дълбоки води.
до колкото разбрах, тя е на мнение, че не трябва да се ходи по врачки, а трябва сами вкъщи да гасим клечки във вода и да си мажем децата.

айде моля ви се

Върни се в “ОФФ-Топик - други”