какво става ако не се плати глоба фиш ?
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: какво става ако не се плати глоба фиш ?
Май месец миналата година ми писаха фиш за несветещи стопове.Все още не съм ходил да го плащам, а и не са ме търсили, а и не знам къде ми е фиша, но това си беше преди година.Сега вече може повече да си търсят парите.
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам дали съм първият но днес в пощата получих покана да се ява на дата ьь.кк.уу в МВР Велико Търново в стая пътен контрол. Задължитено да нося лична карта и шофьорските си докоменти. На лошо ли е тази покана. Имам 1 непратен акт за бездокоменти и 2 фиша за неправилно паркиране.
чудя се сега да ходя ли или да си карам айляшката все едно не е дошла поканата !? 

Да не би да те е цъкнала някоя камерка? По добре отиди, за да не дойдат те! 

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
колата не е на мое име !
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Бай Семо написа:колата не е на мое име !
препоръчвам ти да идеш, може да е просто за някаква справка
Бай Семо написа:Незнам дали съм първият но днес в пощата получих покана да се ява на дата ьь.кк.уу в МВР Велико Търново в стая пътен контрол. Задължитено да нося лична карта и шофьорските си докоменти. На лошо ли е тази покана. Имам 1 непратен акт за бездокоменти и 2 фиша за неправилно паркиране.чудя се сега да ходя ли или да си карам айляшката все едно не е дошла поканата !?
това навярно е за да се видиш колко красиво си излязъл на някоя камера и да ти съставят акт.
Някъде във форума имаше подобна тема за тези писма, пробвай с търсачката
А, ето я
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=60&t=117499&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%BE+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Aneto написа:Бай Семо написа:Незнам дали съм първият но днес в пощата получих покана да се ява на дата ьь.кк.уу в МВР Велико Търново в стая пътен контрол. Задължитено да нося лична карта и шофьорските си докоменти. На лошо ли е тази покана. Имам 1 непратен акт за бездокоменти и 2 фиша за неправилно паркиране.чудя се сега да ходя ли или да си карам айляшката все едно не е дошла поканата !?
това навярно е за да се видиш колко красиво си излязъл на някоя камера и да ти съставят акт.
Някъде във форума имаше подобна тема за тези писма, пробвай с търсачката
А, ето я
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=60&t=117499&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%BE+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD

-
- Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
- Двигател:
Здравейте на всички,аз имах фиш и не съм го плащал близо 9 месеца,след това си го платих и нямах проблеми,даже и лихви нямаше.Дано съм бил полезен.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”