mainboard написа:хахахаххаа-
-101к,с е моето мнение-карам го 5 години и съм много доволен,мотора е много здрав и икономичен-градско 8 извън- с 100 на 6,2л/км-ако искаш!
90-то коня му липсва динамиката спрямо 101-те

mainboard написа:хахахаххаа-
-101к,с е моето мнение-карам го 5 години и съм много доволен,мотора е много здрав и икономичен-градско 8 извън- с 100 на 6,2л/км-ако искаш!
joker написа:mainboard написа:хахахаххаа-
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rokera671 написа:joker написа:mainboard написа:хахахаххаа-
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А моето мнение е ,че не е никаква бегачка ,да не кажа куц кон.Скоро карах и не мисля ,че върви много повече от АБУ то ми.Но за горенето вярвам .
Читав АБС ,аванта няма да му пусне!!
rokera671 написа:Колега не знам обаче много върви в момента !!Слагам му добавка в бензина и не знам дали от нея ама направо откача!Днес на Аспарухов мост направо ме накефи !!!Мога да го пробвам с 1,6 -101 .Не знам дали ще го бие ама и аванта няма да му пусне поне в началото.
muns61 написа:Ееее, като чета какви заплахи се отправят, та се сещам за вица с мишока и виното: Де го котарака!![]()
Май може и да пробвам някое АBU как ще го схрускам, даже няма да превключвам на бензин!
След втората - третата ракия, какви работи се пищат в нета!
![]()
mitakathvp написа:Бе да ти кажа и аз пробвах веднъж с ракия в казанчето,но като пуснеш да обдухва прозореца и такава воня на селски хоремаг се разнася че не е истина,спрат ли те си за затвор![]()
![]()
![]()
bushidoz написа:Здравейте, колеги. От дълго време обмислям каква да ми е първата кола и се спрях на Голф 3. Имам обаче проблем. Дайте ми някакъв съвет кой двигател да избера. Много съм надъхан за 1,6 101 к.с. Наслушах се на доста мнения... и всички са много различни от едната крайност в другатаТака, че вие сте ми надеждата. Споделете ако някой има с такъв мотор с какви впечатления е - като разход, поддръжка, държание. Чувам че най-сполучливия мотор е 1,8 90 к.с.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 108 госта