valku написа:yarek, спиш по пътя! Днес ти бибиткам ти не отцепваш ще имаш и ти да черпиш.Едвам те познах без багажника отгоре и така е по-добре голфа.
За 28 остава нали?
Ти и на мен ми бибитка днес ,на обб , видях те в последния момент
valku написа:yarek, спиш по пътя! Днес ти бибиткам ти не отцепваш ще имаш и ти да черпиш.Едвам те познах без багажника отгоре и така е по-добре голфа.
За 28 остава нали?
achodemo написа:valku написа:yarek, спиш по пътя! Днес ти бибиткам ти не отцепваш ще имаш и ти да черпиш.Едвам те познах без багажника отгоре и така е по-добре голфа.
За 28 остава нали?
valku написа:achodemo написа:valku написа:yarek, спиш по пътя! Днес ти бибиткам ти не отцепваш ще имаш и ти да черпиш.Едвам те познах без багажника отгоре и така е по-добре голфа.
За 28 остава нали?
И аз в последния момент се усетих, че си ти.Ама ти веднага реагира не като Yarek.
achodemo написа:valku написа:achodemo написа:valku написа:yarek, спиш по пътя! Днес ти бибиткам ти не отцепваш ще имаш и ти да черпиш.Едвам те познах без багажника отгоре и така е по-добре голфа.
За 28 остава нали?
И аз в последния момент се усетих, че си ти.Ама ти веднага реагира не като Yarek.
Той Ярек ще е зяпал пак бустметъра колко надува щото му е тежко крачето![]()
![]()
valku написа:achodemo написа:valku написа:achodemo написа:valku написа:yarek, спиш по пътя! Днес ти бибиткам ти не отцепваш ще имаш и ти да черпиш.Едвам те познах без багажника отгоре и така е по-добре голфа.
За 28 остава нали?
Той Ярек ще е зяпал пак бустметъра колко надува щото му е тежко крачето![]()
![]()
Хахаха възможно е. Някой от наще да е алармаджия? Ще ме извинявате за въпроса.
valku написа:Абе купих си една аларма ама част от нея още не е свързана и незнам за какво служат кабелите. Ти чаткаш ли?
achodemo написа:valku написа:Абе купих си една аларма ама част от нея още не е свързана и незнам за какво служат кабелите. Ти чаткаш ли?
Ако намериш схема ,ще я зачаткам ,ама само голи кабели идея си няма , дай модел на алармата да търсим схема ,ако нямаш
Syncro написа:Лошото е, че тогава колата беше в сервиз в София. Но и от тука май пращат там. Става на въпрос за МЕИ-то в София или Техническия им университет (може едно и също да е). Там рециклират хидравлични рейки и дават гаранция. Моята беше дала фира като го взех - изобщо нямаше хидравлика. Излезе ми 150-160лв. като ми казаха, че била една от скъпите. До ден днешен си работи (над 200К) даже и масло не съм наливал май.
Но за съжаление нямам и понятие де е това нито пък телефони.
Ето какво казва форума: viewtopic.php?t=73627
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта