пасат Б4 губи мощност
-
- Автомобил:
- Двигател:
пасат Б4 губи мощност
здравеите имам пасат Б4 1.6 101 1996г както си върви нормално губи мощност и се оправя от самосебеси обиколих много маистори и никои не може да разбере от какво го прави понякога много трудно пали когато е студен и на газ и на бензин губи мощност проблемът си го имаше още преди да му слoжа газовата уредба сменил съм кабели свещи палец капачка бобина(комутатор)никакъв ефект ако някои може да помогне ще съм безкраино благодарен
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: пасат Б4 губи мощност
Превключвателя газ/бензин май ще се окаже при мен, въпреки че загубата на мощност при мен беше само на газ. Като прехвърля на бензин, малко форсиране или един - два светофара си връщам отново на газ и няма вече проблем. заради този проблем смених първо филтърчето в клапана за газта, после смених въздушния филтър и накрая и мембраните на изпарителя /бяха на над 79 хиляди и си бяха за смяна/ Единственото което остана да ми прави проблем е превключвателя. Сега вече около 500 км съм го махнал и нямам загуба на мощност.
-
- Автомобил:
- Двигател:
да но проблема си го имаше преди да му сложа газовата уредба преди да я сложа ми казаха че на газ няма да имам проблеми но проблема си остана
-
- Автомобил:
- Двигател:
само незнам кога да го измеря като не го прави винаги колата триабва като го направи маи тогава да мери а ламбда сондата знаеш ли на газ дали оказва влиание
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Ами освен тогава да те лъжат или температурния датчик или ламбда сондата и по тоя начин като е студена да се дави колата!?
П.С Да не тръгнеш сега директно да ги сменяш, че хич не е ефтино така. Датчика за температурата на водата може да се замери с мултицед
П.С Да не тръгнеш сега директно да ги сменяш, че хич не е ефтино така. Датчика за температурата на водата може да се замери с мултицед
-
- Автомобил:
- Двигател:
Би ли споделил, как да си замеря датчика, че и аз имам подобен проблем, паля на бензин и потегля ли е готова да загасне , а понякога и в покой гасне...
-
- Автомобил:
- Двигател:
при мен се оказа детонационен датчик които се намира на блока