Имам един теглич,който го свалих от голф2 2/3врати 85г.
един пич искаше да я купи и той с тясна броня ,нося му я тръгваме да я слагаме дупките се оказаха малко по различни,всмисъл като сложиш болтовете в дупките бронята с теглича стърчат на 4-5 сантиметра от купето.Неговата беше 4/5 врати,а моя теглич свален от 2/3 врати!та разликата във вратите ли е или нещо от годината??
Теглич голф2 тясна броня 3/5врати
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Теглич голф2 тясна броня 3/5врати
е каква разлика тогава,след като този теглич съм го свалил лично,даже съм го карал на същата кола!
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
По спомен теглича върви комплект с гредата и самата броня?
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да точно така колега ,аз даже искарах само пламсата на бронята,а ламарината я оставих на гредата,но уви не пасна
-несъответстието беше че когато единия болт се съвпадне другия не се съвпада!Но и при двата случая бронята излиза на 4-5см в единия случах към 10см в другия Навън(стърчи от купето)
-несъответстието беше че когато единия болт се съвпадне другия не се съвпада!Но и при двата случая бронята излиза на 4-5см в единия случах към 10см в другия Навън(стърчи от купето)
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,споделям личен опит
тясна броня с теглич свалена от двуврат голф без проблеми бе свалена и монтирана на четириврат
,по късно бе свалена и отново монтирана на друг двуврат голф!
Търсете проблема в колата на която се опитвате да го монтирате,явно е с удар отзад!
Търсете проблема в колата на която се опитвате да го монтирате,явно е с удар отзад!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”