H2O написа:Ще слагаш ли газ?Общото на тези коли дето си ги избрал са висок данък,доста по скъпа подръжка от колата която ти е в гаража.Този модел на Пасат беше най оплювания в Германия заради лошото качество.То и цените на втора употреба показват недвусмислено положението.Имай в предвид,че цените на горивата ще вървят нагоре!Бензин по два лева,направо забрави

Колега, колата ще има и ГИ. Знам че е по скъпа поддръжката, данъка й е 120лв в Пазарджик защото един колега има такъв и го взе за 4200лв

до сега вече 2 месеца няма проблеми с него. Аз лично не мисля че ще имам голям проблем с окачването поради причината че колите много си ги пазя, както и тая в момента в гаража, нищо за 2 год. не съм й сменил по окачването + това знам че на тези носачи се сменят задните им втулки поради което не е задължително за се сменя целия носач освен ако не се е разтропал шарнира, но аз смятам че ако си го пазя което по принцип правя няма да имам проблеми.
Между другото и аз много хареса Врачанския пасат. И се зачудвам дали да не ида скоро да го погледна, но ако има колега където има възможност да го види на място от Враца, многоооо ще съм благодарен, а не да бия 250км до там за нищо