Проблем с скорости на VR6
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с скорости на VR6
Скоростите ми правят проблеми и искам да попитам някои има ли кутия за моя модел или от каква кола става,4е незнам мога ли да търся от друга кола. Колата е Голф 3 VR6 2.8, 95god. И ако слу4аино става от друга да не умалее мн,4е ми трябва да си върви. Ако някои има кутия да пи6е или поне ако може да ми даде съвет 6те съм благодарен. Мерси предварително. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с скорости на VR6
Каква е твоята кутия и какво и е точно, щото имам една разглобена.
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
На ABF предавателните числа са същите,единственото което е различно е дифа.Така колата ти ще малко по пъргава.Но за да се монтира трябва да се размени камбаната от твоята с тази на ABF-a.Разбира се ако твоята е оцеляла

-
- Автомобил:
- Двигател:
Попринцип моята кутия си работи аз си я карам всеки ден,просто ме дразни това 4е 2-ра не влиза на високите рязко, а с малко ис4акване и от там губя много,и третата прехарква. Ина4е си варви колата всеки ден с нея. Но трябва да влиза 2-рата барзо. Карах я на маистори и неможе да се настрои по добре от това. смених маслото и пак така. Това е проблема, а ако се намери по паргава о6те по добре...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Няма ли някои които да знае каква кутия може да стане то4но или да се продава такава
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Това е твоя човек.
viewtopic.php?f=45&t=222885
viewtopic.php?f=45&t=222885
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo

продадох и двете свободни кутии и сега купувам части да си сглобя втора кутия

На колегата не му трябва кутия от вр6, при положение че камбаната му е здрава. Да си намери подходяща от някой 4 цилиндров мотор и да и прехвърли неговата си камбана. Като чета явно прави гонки и може да му стане доста ппо-бърза колата с подходящи скорости. За целта ще му свършат работа кутии от: 9А(2.0 16в), пасат АБФ, куп кутии от б3/б4. Аз съм си взел кутия с код АФЕ от моно, така че да направя къси 1,2 и 3-та с цел пъргавина

-
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси много, писах му ве4е... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Намерих кутия от КР, дали 6те стане да взема от нея това което ми трябва за моита,смисал от ватре не кожуха или има и една от Голф 3 ABF, от нея адли 6те савпадне не6то, за6тото ми писахте 4е от ABF-а били са6тите ватре предавките... 

- golfpower
- Автомобил: vw golf 2
- Двигател: AAA 2.8 VR6
Здрасти колега, имаш няколко решения зависи какво търсиш ако ти трябва колата да е пъргава за стартове по добрия вариант е да си вземеш къса кутия от някои пасат б3 1.8 моно както правя аз (това е най евтиния вариант)Разглобяваш 2те кутии и прехвърляш валове с диф от пасатовата кутия в кожуха на вр-овите скорости затваряш качваш кутията и караш до следващата
Ако търсиш ефекта на по голяма скорост при по малко обороти за икономична кола което не ти трябва за вр-а
намираш дизелова кутия на цена от 250-300 лева и правиш същата процедура като при пасатовата. Абф-ската кутия не е решение защото не можеш да ползваш диф=а а трябва да сложиш твоя които няма да отговаря поради разликата в предавателното число, а за да ползваш абф-кия диф трябва да си купуш болтове да диф-а да разглобиш и да абф-ската корона на вр-овата ! за това най лесния начин е да си слагаш пасатови
А ако имаш повече желание и време при евентуално купуване на пасатова кутия можеш да оставип 1,2 и 3-та къси и да сложиш 4-та и 5-та от вр-овата кутия.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”