naskoextreme написа:здравейте имам следния проблем и искам да се съветвам с вас какво да правя на последък колата почна да ми прави парчета .......
Колата фабрика - прави парчета.

naskoextreme написа:здравейте имам следния проблем и искам да се съветвам с вас какво да правя на последък колата почна да ми прави парчета .......
мод темерут написа:Lepoev (познат повече като Мети)
наложен БАН - повечето са запознати с творчеството му и няма нужда от изброяване на причини
memberlist.php?mode=viewprofile&u=101902
izcrazy написа:освен дебитомер си миж добре дали да не на нафтовата помпа (жилото на гаста) дали се оптяга хубу.просто си виж дали отваря с 1 идея повече или по малко
neon написа:Много народ се изказа-кой подготвен, кой не....
Сред ходещите на Божурище имаше едни образ - Иво-Лудия. Та тоз юнак в зората на своето завоюване на прякор беше напълнил бутилката на газовата си уредба с кислород и посредством системата го впръскваше във всмукателния колектор (не ме питайте за подробности защото не знам). Резулата беше, че се палеше по-често от циганско кюмбе през зимата, а след като установи, че дори маркуча към въздушния филтър е станал на въглен от контакта с кислорода (който впръсква в колектора, но неясно как върви и към филтъра) или от редовните паления, най-накрая се отказа да се опитва да стане 3-тия български космонавт.
golfer написа:Веднъж видях един да минава със скутер.
Спря точно по средата под табелите...пусна една вода от високо и си продължи
vucata написа:Актове : Над 10 със сигурност, един за спукано челно стъкло, 2 за незаварен пожарогасител![]()
, и доста за изтекъл акт
K'OcETO написа:Продавам ръчен часовник Hublot (реплика клас А) внос от Англия!
Часовника е качествена изработка кварцов механизъм със стоманен корпус ,водоопорен до 50м , минерално стъкло , фосфорни стрелки ,кожена каишка от естествена кожа!
Носен е 2 - 3 пъти , без следи от употреба!
Цена 40 лв , с лек коментар за сериозни хора!
София , за останалите градове мога да изпратя с куриер!
Тел. 0876-312-446
Skype. pironabg
kalinveliki написа:
да се счита за up!
dimar написа:Дискове с такъв размер и брой на отворите не съществува за VW. Може да се вземат дискове от ауди и да се разпробият на 4х100 мм.
Namesata написа:А G60-то с какви дискове е отпред?
G60 написа:Не само Г60 има 280мм 4х100,всички разновидности на Корадо без ВР6(5х100) са с дискове 280мм 4х100
valentinuk написа:4/100 на 280 мм ги има на някои модели Пасат
Dido_Petrov написа:ами в такъв случай да не забравяме и братовчеда Сеат защото и те имат същия размер дискове, че дори са и по-често срещани
Vizor написа: ... а сега изведнъж живота ме изритва обратно и казва 'low disk space in drive 'мизерия', restoring file $1'...
gollf_fff. написа:проблема идва от там , че политиците ни са много а народа малко. няма смисъл от толкова много политици в парламента по този начин атслабват кметствата , а и те перат не по малко от парламента. всеки втори политик ее това да не е концерт пожелание бе. трябва да има някакви ограничения , защо в англия са добре , защото имат една кралица ...
Пипни ме тук и тук и тук, навсякъде ме пипай ...Sashko_Trg написа:Колеги здравейте незнаех къде да пиша и реших да го направя тук.
Та значи става дума за ето тези джанти... Днес ги видях на една 4-ка и много ме изкефиха .. Отидох да ги видя и бяха 16 цола 205x55 от много отдавна търся такива и искам да попипам някой от вас дали не продава такива джанти и за колко пари става дума ..... Ако може с гуми?
mirkata 4020 написа:Нож(щик)от АК-47!
В жабката 9мм.с 11 заряден пълнител+1 в цевта(12) от тях първите два халосни,6 нормални и 4магнум заряд.
Под задната седалка(понякога)СКС-Самозарядна Карабина Семьонов огън и жупел прави изпробвано.
Аз вярвам на себе си.
под седалката ми е ажарината жлетка като на катажиите но вав жабката имам хубав и стабилен нож за колене на прасета [b]
stefan4o написа:sensii написа:Ми тези дискове ще ги взема,ако нестават със тези накладки че зимам нови.
Като се сменя дискът се сменя и накладката. Все едно да се изкъпеш, пък да не си измиеш задника, половинчати работи
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта