понеже аз съм малко по-така ( )когато отида на автомивка,и искам външно и вътрешно и почнат да изваждат предметите от под седалката ми,ме гледат малко странно и се чудя само аз ли държа 1 палка(сгъваема),1 палка (не сгъваема),и един ловджийски нож! вие какво държите там?????
абе не е така...на светофара в ст град са ме нападали 3-ма пияни студенти,стана лек скандал,размахаха се иумруци и само на 30 метра е управлението..и нищо,а мани ама искаха да ми скачат на колата.е добре е 4е едното момче излезе по-умно и ди дръпна и укроти.аз много добре знам какво да правя,и до колко да реагирам.освен това съм с лично оръжие...
И аз не държа нищо под седалките... все пак е двуврата и пасажерската постоянно се мести напред - назад когато качвам хора... за ножовете и пистолетите - и аз съм на мнение, че са излишни.
Тръбата, с която натягам болтовете на джантите Други неща за самоотбрана там нямам, но ми се е налагало да я вадя и да я използвам... Бог високо, полицията далеко, а лошите неща стават винаги бързо и непредсказуемо
а как ще реагирате ако като мен хванете крадеца разбил и откраднал елементи от колата ти.на мен ми свалиха:решетката,фаровете-двусек хела,долен нож,бленди,и тн,след 3 дни се срещнах с крадците които ми препродаваха моите фар4ета.голуУуема лудница стана!!! (и още крадеца е от форума)
Аптечка и пожарогасител ама истински а не ония дезодоранти защото за 4 път виждам как гори кола на пътя. а под навигаторската - 60 сантима тръба от скеле (за развиване на гумите, или пък не)
Нож(щик)от АК-47! В жабката 9мм.с 11 заряден пълнител+1 в цевта(12) от тях първите два халосни,6 нормални и 4магнум заряд. Под задната седалка(понякога)СКС-Самозарядна Карабина Семьонов огън и жупел прави изпробвано. Аз вярвам на себе си.