За триене
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
За триене
коко
Последна промяна от golfmaniak666 на Нед 19 юни 2011 18:20, променено общо 1 път.
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Re: Генерация
Че ще е по-шумна..спор няма. Но дали ще е много шумна си зависи от критериите,които имаш..от крайното гърне и разни такива. Иначе бръмченето е доволно,както и това че колата малко се поотпушва 
-
GT limited edition
- Автомобил:
- Двигател:
golfmaniak666 написа:Колеги имам едно вапросче свързано с генерацията а именно аз сам с голф 1.8 абс двигател(90коня) с орегиналните гарнета и катализатор сам и се чудех какво сте стане ако махна всичко и поставя една тръба с спортно задно гърне без нищо друго?дали ще е много шумна и дали ще има някакъв друг проблем?
Колега от личен опит ти казвам че бученето ще е доволно и зарибяващо до втория , третия месец докато не тръгнеш някъде на дълго и ще ти гръмне главата ... Аз съм сложил едно малко гърненце посредата и с крайно на ФК аутомотив резултата е повече от задоволителен и до днес си карам така .... никъкви ядове с куките , докато като бях само с крайно по малко се заяждаха че бучало много ...
Избора си е твой- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Те ти един, дето е сътворил тази чудесия!
А смятай, че човека си прави състезателен голф и със сигурност е по-навит от теб да търпи данданията!

Vento написа:...
След което си направихме шумна разходка по магистралата от Пловдив до Стара Загора (2 пъти- 400км) - да се поразработи двигателчето. Вътре над 20-30 мин не се издържа
А смятай, че човека си прави състезателен голф и със сигурност е по-навит от теб да търпи данданията!

-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
И аз бях млад и аз исках шумна кола. Сега колкото е по-тиха, толкова повече ми харесва
.
Тоя шум на дълъг път е
.
Тоя шум на дълъг път е
.- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Аз и на Vento-то (1,8 ABS) съм с права тръба и изтърбушено оригинално задно гърне - шумничко си е, но ако не даваш цялата газ става. Обаче звукът откакто махнах средното е много гаден. Скоро ще си правя хубава генерация, само да се освободи малко време.
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
колеги благодаря ви много за мненията ще са ми в голяма полза но мисля да махна катализатора и да сложа едно орегинално гърне (средно) и за краино някакво спортно и работата ще заспи ем ще вади по як звук от обикновенно хем ще мога да си карам без тапи в ушите 

- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може да ти предложа и друг вариант :
Взимаш изходящ колектор от 2Е сменяш средно и крайно гърне на ф55.
Взимаш изходящ колектор от 2Е сменяш средно и крайно гърне на ф55.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”