Стрелката на газовата бутилка отказа - помагайте.

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
Slacoth
Автомобил:
Двигател:

Re: Стрелката на газовата бутилка отказа - помагайте.

Мнениеот Slacoth » Вто 26 апр 2011 10:43

Христо Стайков написа:Колега,преди време и аз го имах същия пробле(не отчиташе стрелката) и след известно време сама се оправи.Това цилиндърче което е на стрелката е магнит,хвани стъклото и със завъртане(наляво,надясно) леко го свали,стрелката просто влиза в една дупчица без да е зацепена с нищо,хващаш я и я издърпваш...УСПЕХ.

Колега благодаря ти за същественото включване.Аз вече разбрах, че стрелката е с магнитна част.Ще я оправя, само да ми остане време някоя вечер.Твоят пост потвърди едни мои съмнения, за което ти благодаря.
Иначе не, не е завъртана стрелката, а сама няма как да се извърти.

На човека с "ладата очиларка" само ще отговоря, че куче което много лае не хапе, а тихата вода е най-дълбока, така че нека не ми се прави на специалист.Това че първо питам, а после се пробвам само ми прави евала.

Гергин
Автомобил: Passat 4
Двигател: AGG

Мнениеот Гергин » Вто 26 апр 2011 14:00

muns61 написа:Гергине, що се чудиш?
На клиент, дет не знае вентилите дали се натикат или връткат, ремонт се прави само с НОВО!
Че утре идва и вика: Сондата, дето ми я ремонтира, пак не работи!

Лошото е, че си прав. КОга си прав, си си прав. :drunk

Slacoth , "човекът с ладата очиларка" поназнайва някой неща и иска да ти помогне. Не се пали, а му благодари за вниманието.

Потребителски аватар
Slacoth
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slacoth » Вто 26 апр 2011 14:52

@Гергин -
Колега, аз не съм конфликтна личност, както се проявявам в случая.
Въпросния човек, изобщо не ми помага.С кое ми помага - че от първия си пост в темата се заяжда - това не е помощ.Бъди обективен.
Така че не ми казвай дали да се паля, защото тоягата скача според кучето.

От твоето включване пък разбрах, че обичаш да подхождаш немърливо към своя автомобил, дори съветваш и насърчаваш такова отношение.
Лошото е, че хората като вас не рискуват само своят живот на пътя.

На останалите благодаря.

Темата за триене.

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Вто 26 апр 2011 17:09

Щом си толкова загрижен за своят и чужд живот, иди в сервиз. Тук във форума пише кой каквото иска и как ще разбереш кое е истина, кое не? Аз ти казвам кое е най - добро. Нова сонда с клапан, какъвто сега нямаш и си опасен за себе си и за околните, демек и за мен. Ако се случи нещо и изпускаш газ, кой ще затвори притока от бутилката към мотора? Поддръжката не се изразява само да налепиш стикерите...
Хайде чао, много време отделих!

Потребителски аватар
Slacoth
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slacoth » Вто 26 апр 2011 18:22

Ще отида и на сервиз най-вероятно.
Иначе аз мразя да карам на газ (просто купих колата с монтирана нова газова урезба).
Така че нищо чудно направо да я демонтирам.
На газ харча 8.39, а на бензин 5.35 и много се чуда.Просто сега с бензиновата криза ме изненадаха неприятно.

Гергин
Автомобил: Passat 4
Двигател: AGG

Мнениеот Гергин » Вто 26 апр 2011 20:25

Slacoth написа:@Гергин -
Колега, аз не съм конфликтна личност, както се проявявам в случая.
Въпросния човек, изобщо не ми помага.С кое ми помага - че от първия си пост в темата се заяжда - това не е помощ.Бъди обективен.
Така че не ми казвай дали да се паля, защото тоягата скача според кучето.

От твоето включване пък разбрах, че обичаш да подхождаш немърливо към своя автомобил, дори съветваш и насърчаваш такова отношение.
Лошото е, че хората като вас не рискуват само своят живот на пътя.

На останалите благодаря.

Темата за триене.

:shock :shock Призоваваш към обективност, ще ти я дам без да ти "рискувам живота" :lol: :lol:
Каква личност си сега разбрах добре. Виждам и, че бързо преценяваш хората и им даваш квалификации. От което съдя и какъв си. Какъв си мислиш, че си е друго.
Лошото за теб в случея е, че с автомобилите не умееш. Като се съди по темата и подскачането ти като на ощипана мадама.
Освен, че си дребнав, което за мъж е меко казано лошо, си и зле възпитан. Но ти лично, не си виновен за това. Гледай децата ти да не са такива.
muns61 бързо те прецени, има опит с такива клиенти :beer , Съжалявам, че и аз не успях. Ти му говориш за самолет, то не знае, че има бърз влак 2Е:

Потребителски аватар
Slacoth
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slacoth » Вто 26 апр 2011 21:21

За да стане ясно, че съм ти прочел умотворенията, само ще те цитирам, а ти го приеми, като отговор.

Гергин написа:Виждам и, че бързо преценяваш хората и им даваш квалификации.От което съдя и какъв си. Какъв си мислиш, че си е друго.

п.с. - не съм ти редактирал граматическите грешки за да се запази автономността на източника.

Върни се в “Автогазови уредби”