Тази тема явно изобщо не е остаряла. Вече 2 пъти тая година ми източват бензина, първия път поне 20 литра източиха, втория поне 10, като това се случва на централен осветен булевард, явно изобщо не им пука. Иначе културно пъхат нещо и разлепват планката с палеца към централното от капачката, отвън почти не си личи, отвиват капачката, източват, завиват капачката и затварят. Мислех да заваря планката за централното с точкова заварка към капачката, но като прочетох темата се отказах.
Но вече става студ и паленето на газ е малко проблемно сутрин.
Ако може да ми препоръчате някакво двойно лепящо да си залепя планката ще съм благодарен, защото това с което го залепих доста лесно се маха, иначе изглежда почти като оригиналното.
Ако питането не е за тая тема, моля модераторите да го изтрият.
Спасение от крадци на бензин
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Спасение от крадци на бензин
Мда, темата изобщо не е остаряла. И мен си ме преслушват редовно за бензин, макар, че съм на газ. Резервоара на Пасата (Б4) е направен толкова лесно за изтакане, че няма на къде повече. В опит да спра крадците
преди 2 месеца сложих капачка с ключ. Днес отивам на бензиностанцията да сипа 10 литра бензин и гледам, че ключалката е напъвана с нещо. Не са я отворили, защото бензина си седи, но сега не мога да я отворя и с ключа и съответно не мога да заредя бензин. Д**ба м№@$%...

-
- Автомобил:
- Двигател:
абе да ви кажя не6то ефикасно дядоми кара една лада и те нали нямат никаква за6тита отжаряш капа4ката и поливен маркуч ще влезе такаче тои прави следния начин зарежда по малко гориво и така аи да видим кой ще вземе бензин

-
- Автомобил:
- Двигател:
аз обаче чух от познат че на него са му точили бензина като директно му откачат маркучите отдолу от резервоара..от това ква е защитата?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
ivo_92 написа:тои прави следния начин зарежда по малко гориво и така аи да видим кой ще вземе бензин![]()
![]()
![]()
Определено е умно, да ходиш всеки ден на бензиностанцията и да зареждаш за по 5 лева! Не че не го правя, правя го, ма си е яка набутфация, шот така те цакат в горивото двойно!
Истината е да го пипнеш как точе, и да го удавиш във бензина

- satansho
- Автомобил: VW T4 Audi
- Двигател:
абсолютно актуално!!
в центъра София си точат вече втори път нафтичка.
хич не ги и мисля сипвам за по 5-10лв и ако има нещо по дълъг път в тубата и си качвам горе 10л тубичка.
и някъде по пътя доливам.
няма спасение. а капачката на резервоара е с ключ, но се отваря с каква да е отвертката.
да са живи и здрави. както казваше баба, ми ключа е за да знаят добрите хора да не пипат, а лошите не може да ги спреш.
Поне не и лесно.
в центъра София си точат вече втори път нафтичка.
хич не ги и мисля сипвам за по 5-10лв и ако има нещо по дълъг път в тубата и си качвам горе 10л тубичка.
и някъде по пътя доливам.
няма спасение. а капачката на резервоара е с ключ, но се отваря с каква да е отвертката.
да са живи и здрави. както казваше баба, ми ключа е за да знаят добрите хора да не пипат, а лошите не може да ги спреш.
Поне не и лесно.

- Marto_VN
- Автомобил:
- Двигател:
На пасат петица е по кофти, щото ако решат да отварят - смятайте ,че ще счупят външното капаче , защото се отваря отвътре с бутон , после си нямам идея как ще се поправя... дано и да не ми се налага, но предполагам ,че би трябвало да е вързано с алармата и ако се напъне и счупи да се разпищи...
- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
Колкото и да си заключваме капачките за резервоара колеги ония гадове са измислили друг метод.Вземат един леген(корито кой както го знае)с едно шило на него и го слагат под резервоара и след като натиснат колата надолу и айде целия бензинец изтича все пак резервоарите на повечето са от пластмаса.Такива да ги хванеш че да ги ......
Лично аз не съм имал никакъв проблем с кражба на бензин.Просто споделям информация,защото един познат ми беше споделил,защото е пател така ...

Лично аз не съм имал никакъв проблем с кражба на бензин.Просто споделям информация,защото един познат ми беше споделил,защото е пател така ...
- polski-grizach
- Автомобил:
- Двигател:
Drago GT е предложил много добър вариянт на първата страница.Вярно че е трудно за изпълнение,но смятам че наистина би свършило добра работа 

- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
Няма спасение,накрая ще сипя 5 кила захар в резервоара...
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако не се справят с твоя капан ще ти пробият с една отверка резервоара и ще ти източат бензина в леген .. спасение няма.. спасението е да ги напипаш.
- 1,9TDI
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMP
Ето и моето предложение. С една машинка за централно и две пръчки желязо, като тези на някои врати с многото защити. Като минава малко над капачката да не можеда се отвие.

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма спасение! В последно време крадат с отверка и леген, както е споменал колегата, а и на всичкото отгоре даже не ги е страх, ами налитат и на по-скъпи коли, защото е по-голям шансът да има повече в резервоара!
Полицаите казват,че минават, дупчат, оставят легена отдолу и заминават ... и след 10-15 мин се връщат обратно! и така на няколко коли и после само минавали и обирали!
ужас направо!
Полицаите казват,че минават, дупчат, оставят легена отдолу и заминават ... и след 10-15 мин се връщат обратно! и така на няколко коли и после само минавали и обирали!

ужас направо!

- 1,9TDI
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMP
и за това има решение. една обшивка на резервоара отдолу с ламарина с дебелина 1,2 и готово
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
до къде я докарахме
да си обшиваш резервоара с ламарина
а утре кой знае? може би метални гащи
наливайте за по 20 лв макс веднъж седмично и готово
да си обшиваш резервоара с ламарина

а утре кой знае? може би метални гащи

наливайте за по 20 лв макс веднъж седмично и готово