ISRalien написа:Гумата опираше, грешка на езика, нов съм в занаята.
Споко Ивчо!Нов си в занаята и засега езика греши,но после ще се ошлайфаш

ISRalien написа:Гумата опираше, грешка на езика, нов съм в занаята.
epihin написа:копувама полуоски от
VW.костинурка комплект или от бус транспортер от всички бусове
VW.на кото двигателя е одзад може икомплект със скоросната котия
my heart iS iCe написа:...за това си караме Пиринкфларина дизайните на Голф 2,3,4,5,6!
И да мърка двигателя, като Бари Уайт да мърка. Оприличиш ли двигателя на Джо Кокър, затваряй капака и БЕГАЙ.
boar написа:Карам с добавка в бензина по принцип,може и това да е пичината
jarulmo написа:аз минах за 20 лева в Стара Загора човека на запален двигател ми провери дали изпуска изпарителя и бутилката със някакъв уред за дами спокойно и на мен
Pacho B написа:...
за 50к евро - 100 000лв тоя голф 1 трябва да има теглич!!! - и да мъкне с него бентли![]()
![]()
vives написа:Търся да купя пасат седан 1.9tdi 1999-2000 година.
гр.София
bestlap написа:Имам един син със климатроник и темпомат 4х4 110 коня тъмно син 1999 год хечбег
Layer написа:vives написа:Търся да купя пасат седан 1.9tdi 1999-2000 година.
гр.Софияbestlap написа:Имам един син със климатроник и темпомат 4х4 110 коня тъмно син 1999 год хечбег
хечбег![]()
Dead man написа:Някой няма ли да ми прати малко домашна ракия от събирането ?
Пия всякаква-русенска,варненска и тн...![]()
Моля ви,моята свърши...
Поздравеи за Здравко и за разрастващия се събор,евала!Хората са единствената закономерност за качественом прекарана свирка!!
Matematiks написа:LILO&STICH написа:ехе,аз когато съм се интересувал,още си имал жълто около устенцатаMatematiks написа:![]()
А ти все си плямпаш,па си караш ретро дръгела без каско ,и сигурно с 1-а вноска ГО
Б*х тоя набор,Ти нямаш живи съученици бе момче
morfei1 написа:Вързва му се джантата на ГоУфи. 8J..... ясно защо така разпъваха 225-45-17.
Layman написа:Завчера гледах Дачия Дъстър - много по-добър volkswagen(народна кола) от Пасат6.
Това по адрес на тази колаMihailov78 написа:Хубава и красива машина.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта