Актове, давности, закони - разяснения
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Актове, давности закони - разяснения
Не знам дали съм първият но днес в пощата получих покана да се ява на дата ьь.кк.уу в МВР Велико Търново в стая пътен контрол. Задължитено да нося лична карта и шофьорските си докоменти. На лошо ли е тази покана. Имам 1 неплатен акт за без докоменти от около 4 месеца и 2 фиша за неправилно паркиране " топли " .
чудя се сега да ходя ли или да си карам айляшката все едно не е дошла поканата !?
Каква е вероятноста да се разделя с талона си ? И дали от 50 - 60 лв общо са станали за тоя период поне 100 лв. Тече ли лихва в/у неплатени глобил. А а а и да не забравя на АКТ-а ми не е излезнало досега наказателно постановление с което да ме задължат да платя дети 20-30 лв.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Колко е глобата максимално (с акт или фиш) ако дойдат да те вдигат с паяк, ама ти си там и си платиш на място? Става дума за спиране след знак В28 Забранено е паркирането.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Сестра ми така я извикаха и излезе ,че са и направили клипче както си говори по тел..Според мен по добре се яви ,че онези аванта взеха да не пускат.Бай Семо написа:Не знам дали съм първият но днес в пощата получих покана да се ява на дата ьь.кк.уу в МВР Велико Търново в стая пътен контрол. Задължитено да нося лична карта и шофьорските си докоменти. На лошо ли е тази покана. Имам 1 неплатен акт за без докоменти от около 4 месеца и 2 фиша за неправилно паркиране " топли " .чудя се сега да ходя ли или да си карам айляшката все едно не е дошла поканата !?
Каква е вероятноста да се разделя с талона си ? И дали от 50 - 60 лв общо са станали за тоя период поне 100 лв. Тече ли лихва в/у неплатени глобил. А а а и да не забравя на АКТ-а ми не е излезнало досега наказателно постановление с което да ме задължат да платя дети 20-30 лв.
добър вечер,
извинявам се че не съм чел цялата тема - днеска ми написаха фиш за пресичане на непрекъсната маркировка. Казаха ми да го платя до седмица, но повече ме интересува дали ще ми вземат точки ??
извинявам се че не съм чел цялата тема - днеска ми написаха фиш за пресичане на непрекъсната маркировка. Казаха ми да го платя до седмица, но повече ме интересува дали ще ми вземат точки ??
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Споко ве Мой, за нарушения наложени с фиш, не се взимат точки,
само акта ти взима.
само акта ти взима.
ABSOLUT написа:Споко ве Мой, за нарушения наложени с фиш, не се взимат точки,
само акта ти взима.
фала

-
brum
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Ако не се плати на време и стане АКТ пак ли само глоба има? Или като е АКТ могат и точки да вземат?
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
мой написа:ABSOLUT написа:Споко ве Мой, за нарушения наложени с фиш, не се взимат точки,
само акта ти взима.
фала![]()
Вече фиша ако не се плати в 7 дневен срок става акт, ако не се лъжа

- xploid91
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AGU 2002
След не плашане на фиш, става акт.
По принцип няма как да те принудят да си платиш фиш-а,но след определен срок просто той ще се превърне в наказателно постановление! За проверка дали има издадено наказателно постановление, размера на глобата и отнените контролни точки - Може да провери тук https://www.i-kat.org
По принцип няма как да те принудят да си платиш фиш-а,но след определен срок просто той ще се превърне в наказателно постановление! За проверка дали има издадено наказателно постановление, размера на глобата и отнените контролни точки - Може да провери тук https://www.i-kat.org

- z1ggygo
- Автомобил:
- Двигател:
Пътна камера?
ЗДРАВЕЙТЕ. Снимали са ме миналата година преди отбивката за Ловеч и Троян на (с.Малиново) - ВАРНА - СОФИЯ с 123 км/ч при ограничение 60км. АКТА ще ми е 400лв мога ли да го жаля ? ПРЕДЛОЖЕНИЯ ?
БЛАГОДАРЯ ВИ
БЛАГОДАРЯ ВИ
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пътна камера?
Актове със снимка не се ЖАЛЯТ! 
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
z1ggygo написа:ЗДРАВЕЙТЕ. Снимали са ме миналата година
А защо чак сега разбираш ?
- z1ggygo
- Автомобил:
- Двигател:
kacarov_dupnitsa написа:z1ggygo написа:ЗДРАВЕЙТЕ. Снимали са ме миналата година
А защо чак сега разбираш ?
разбрах преди месец и ми показаха снимка и оня ден на 26ти ми дойде призовка ходих в КАТ (тук в Горна) и ми взеха талона и ми написаха акт с който ще карам 1 месец след което ще ми излезе наказателното и ще трябва да платя в СИБАНК питах полицая и ми каза че няма да ми вземат точки никакви но 400лв..
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Имам едно предложение: другият път карай с 223км/ч там...z1ggygo написа:ЗДРАВЕЙТЕ. Снимали са ме миналата година преди отбивката за Ловеч и Троян на (с.Малиново) - ВАРНА - СОФИЯ с 123 км/ч при ограничение 60км. АКТА ще ми е 400лв мога ли да го жаля ? ПРЕДЛОЖЕНИЯ ?
БЛАГОДАРЯ ВИ
Карал си - ще си понесеш наказанието!
Камикадзе
Върни се в “ЗДвП, нарушения, глоби, обжалване”