VW Golf 2 1991г. 1.6, бензин
-
- Автомобил:
- Двигател:
VW Golf 2 1991г. 1.6, бензин
Здравейте колеги ! От три месеца съм на пътя и надявам се за добро първият ми автомобил е Голф 2 91 г. 1.6 бензин, двуврат. За съжаление нищо не разбирам от автомобили, а вече ми се наложи няколко пъти да влизам в сервиз. Моля Ви за малко помощ ! Първо смених шарнир с два тампона на предния мост, труд+части ми взеха 100 лв. после за една смяна на накладки се оказа, че трябва да сменя задните барабани, смених ги с втора употреба, тръгнаха майсторите да обезвъздушавали спирачките, уж не знам прецакаха спирачните апарати някъкъв болт се скъсал айде и спирачни апарати и двата втора употреба, после пак нещо се прецакало взе че изгърмя и спирачната помпа айде и спирачна помпа нова,за тази цялата операция: задни барабани+двата спирачни апарата+спирачна помпа+труд 330 лв. След няколко дни започна да прекъсва, изпратиха ме при някакъв майстор на карборатори, прави някаква диагностика изгорял някакъв датчик -23лв., свещите не отговаряли за модела взех от неговото магазинче нови 30 лв. + диагностиката ми взе общо 103 лв. и последно реших да сменя задните амортисьори и пак сага влезе в сервиза и старт на предаването, оказа се че и предните са зле в движение смених и четирите лагера на колелета + два тапона на задния мост, за всичко това : четири амортисьра/някви маркови не помня Боге ли не знам,нови/+четирите лагера+два тампона+труд - 730 лв. За съжаление за сега все още нищо не разбирам,и дали са ми взели много не мога да кажа оригинални ли са ми амортисьрите също, но сега се оказва, че съединителя не е наред, настина отделя малко горе та Ви моля за съдействие да ме насочите към човек, на който може да се разчита. Тук попаднах на някакъв майстор Люси във форума са ммного добри отзивите за него, но не знам дали се занимава със съединители, ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ И ЛЕКО И БЕЗАВАРИЙНО ШОФИРАНЕ!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW Golf 2 1991г. 1.6, бензин
Благодаря колега ! отзивите за тях във форума са много добри ! Ще ги посетя задължително ! 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”