Joker, само подпали страстите. Лично на мен също повече ми харесва стария модел на Фабия. По-изчистена е, и по-мъжка стои. Но жената си хареса повече новата. И май колегата, който по-горе спомена за дизайнерската зайгравка и майчинския инстинкт, е прав. И точно това влияе на жената.
По отношение на дилемата стар-нов автомобил, вече съм се накарал достатъчно на стари коли и не искам повече. Самото усещане, ти да си този, които ще свали найлона от седалките е несравнимо и това си има съответната цена.
Както и да е - скочихме в дълбокото и подписахме договора. Включихме и две годишната допълнителна гаранция (хубаво-лошо, ще видим).
Колата е 1,2 ТСИ оборудването е селекшън. Надявам се само да се кара и да нямам проблеми със сервиза. То и жена ще я кара.
А аз вече започвам да мисля за Йетито (1,2 ТСИ) ....
Там както каза колегата трявба да минаваш само да поздравиш майка им.
.Всъщност реалният проблем са запеклите пробки за обезвъздушаване(трудно се отвиват), едната я бяха извадили с част от резбата на апарата и тъй като няма кой да направи нова пробка и да нареже нова резба в Порше трябваше да сменя апаратите.Ходи докажи монтьора ли е бил некадърен с развиването или наистина не е тръгнала пробката.