Перка за голф 4-Намерена

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Перка за голф 4-Намерена

Мнениеот red.devilll » Чет 28 апр 2011 19:38

Колеги,ако някой има голямата перка на радиатора за голф 4 ,която е с изгорял мотор и не му трява може да драсне едно лично ,защото ми трябва само пластмасовата част.

Последна промяна от red.devilll на Пет 29 апр 2011 20:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Re: Перка за голф 4

Мнениеот joromnt » Пет 29 апр 2011 0:15

Абе по принцип аз имам, но не знам къде съм ги забутал... Мотора се беше позапалил, перката заклинила и аз в стремежа си да видя къде ков става я откъртих :D Не помня само дали не хвърлих перката...
Има една оловка само че тук... При оригиналната перка оста е запресована в самата перка. Няма начин да я махнеш без да не я счупиш.

red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Re: Перка за голф 4

Мнениеот red.devilll » Пет 29 апр 2011 7:00

joromnt написа:Абе по принцип аз имам, но не знам къде съм ги забутал... Мотора се беше позапалил, перката заклинила и аз в стремежа си да видя къде ков става я откъртих :D Не помня само дали не хвърлих перката...
Има една оловка само че тук... При оригиналната перка оста е запресована в самата перка. Няма начин да я махнеш без да не я счупиш.

На мен точно това ми направиха за да ми я смажат и даде фира :banghead: и сега търся от някъде само здрава пластмасата за да мога да си я направя да работи

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”