Перка за голф 4-Намерена
-
- Автомобил:
- Двигател:
Перка за голф 4-Намерена
Колеги,ако някой има голямата перка на радиатора за голф 4 ,която е с изгорял мотор и не му трява може да драсне едно лично ,защото ми трябва само пластмасовата част.
Последна промяна от red.devilll на Пет 29 апр 2011 20:15, променено общо 1 път.
Re: Перка за голф 4
Абе по принцип аз имам, но не знам къде съм ги забутал... Мотора се беше позапалил, перката заклинила и аз в стремежа си да видя къде ков става я откъртих
Не помня само дали не хвърлих перката...
Има една оловка само че тук... При оригиналната перка оста е запресована в самата перка. Няма начин да я махнеш без да не я счупиш.

Има една оловка само че тук... При оригиналната перка оста е запресована в самата перка. Няма начин да я махнеш без да не я счупиш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Перка за голф 4
joromnt написа:Абе по принцип аз имам, но не знам къде съм ги забутал... Мотора се беше позапалил, перката заклинила и аз в стремежа си да видя къде ков става я откъртихНе помня само дали не хвърлих перката...
На мен точно това ми направиха за да ми я смажат и даде фира

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”