Голф 2 КР
- Ceki4aGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 2 КР
На лепенката всичко си е както е, но без скоростната кутия, явно пича дето земах колата от него я е сменял, на лепенката пише 2У 

- Ceki4aGTI
- Автомобил:
- Двигател:
С тези скорости не знам дали е от тях но колата никаква я няма, имам МК2 моно и той доста повече дърпа от КР-а а е с 50 коня г/д отдоло. Тези скорости хич не ми вдъхват доверие, трудно влизат, разбазикани са и без тва... скоростния лост ми седи срещу 5-а а не срещу 3-та, 3та и 4та да не ви казвам как се целат
Ебава се задна и първа.... има ли смисал да ги права или да си търса 2У скорости, ако е да можете ли да ми кажете какви цени въврят тези кутии ?

- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
с къси скорости колата трябва да ускорява по добре
я направи ено клипче на ускорение от 0-160км/ч
може и двигателя да му има нещо
а инъче на скоростния лост между първа и задна има един пластмасов разделител-ако е изтъркан или счупен и може за това да се бъркат задна и първа,или просто като са сменяни скоростите да не е нагласен скоростния лост в правилно положение
я направи ено клипче на ускорение от 0-160км/ч
може и двигателя да му има нещо
а инъче на скоростния лост между първа и задна има един пластмасов разделител-ако е изтъркан или счупен и може за това да се бъркат задна и първа,или просто като са сменяни скоростите да не е нагласен скоростния лост в правилно положение
- moreg
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR
- Контакти:
Ceki4aGTI написа:С тези скорости не знам дали е от тях но колата никаква я няма, имам МК2 моно и той доста повече дърпа от КР-а а е с 50 коня г/д отдоло. Тези скорости хич не ми вдъхват доверие, трудно влизат, разбазикани са и без тва... скоростния лост ми седи срещу 5-а а не срещу 3-та, 3та и 4та да не ви казвам как се целатЕбава се задна и първа.... има ли смисал да ги права или да си търса 2У скорости, ако е да можете ли да ми кажете какви цени въврят тези кутии ?
Проблема не е от скоростната кутия, износени са всички водачи, втулки и елементи по системата, затова и лоста ти седи с/у 5 та, затова и трудно влизат и се бърка първа и задна!
Като хванеш скоростния лост има ли луфт нагоре и надолу? ако има заминала е ябълката, затова и ти влизат трудно скоростите!
Иначе оригинално на KR си е точно 2Y кутията
- Ceki4aGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, днес голфа е сас сменени свещи Беру Ултра Х мисля че бяха, 4 полюсови, гарнитура на клапаните, измит капак на клапаните с обезмаслител
, ново масалце ACDelco (май така беше) и такъв филтър същата марка, в неделя отива в един сервиз в Хаджи Димитър при един майстор нз дали го знаете Митров му е фамилията, за смяна ма гумичките на дюзите и регулиране на инжекциона че мн смес му дава и яко се дави, пък скоростите в понеделник че ги мислиме 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”