Каква кола карахте преди да се качите на VW ?
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Преди Голфа карах Ситроен АХ 950 куб.см. Така си я взех жената ъъъъъъ с колата
Направете сметка че като се качих на Голфа ми се стори като F1. Добре че карам и служебни коли че иначе щеше да ми се стори като Боинг
Е сега вече не ми се струва чак така ама тогава .... сега обаче вече съм много доволен /засега да чукна на дърво/
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Почнах да се заучвам на московеца на баща ми,докато реших че съм пораснал за собствена колица.И си взех една баварка 318 от 85 година,горката беше толко изтормозена от други преди мен,че ми се наложи да науча набързо устр. на двигателя и!После малко на тенекиджия,че ударите и бяха твърде много а пък аз исках да изглежда като истински баварец от тези от ученическите ми години,дето ги джиткаха мутрите
пък и беше черна.След това то не бяха джанти,гуми,музики...абе стана хубава,без да е кич. И и се счупи скоростната кутия,баси.Айде ,наложи се и тях да ги разуча,последва диференциала,и не ми останаха нерви и пари и я разкарах. Появи се едно скромно голфче 2,пак черно
с джетова муцунка, 1.6мотор РФ.Набързо бе накичено с джанти и др. глупости. Но се появи кола мечта(видяна преди това в немско тунинг списание),
(съжалявам за светотатството)...ОПЕЛ!!! Същия който бях разглеждал със страхопочитание и захлас,Кадет 2.0 ГСИ ,червен, тунинг на ЗЕНДЕР, окачване на КОНИ,джанти пак на ЗЕНДЕР!Една ревяща и друсаща машинка,която ми доставяше невероятен кеф!!!Но ,винаги има но,поради стечение на обстоятелствата и той си "замина".И доиде той,
ГОЛФ пак 2!Черен
само че металик ,за разнообразие.Моторче 1.6 ПН ,мъркач,ама аз не мога мирен да стоя!И пак джанти 15,последвани от широки брони(щото германчето 89 год.нямаше) пък и боядисани в цвета на колата,после реших че ми трябва и оборотомер(на тоя мало-МОЩЕН мотор
),след това ми дотежа волана знаете какво следва(хидравлика)като рейката е от пасат,помпата и стойката от КР апа нервите са си лично от мен докато напасвам всичко да заработи!И след всичко това голф-чето ми е толко скъпо като пари, труд и нерви ,че не ми се разделя с него!Получих няколко оферти да го шитна,но засега и през ум не ми минава(тва е болест). За това съм тук!! ПС. Май ще попреправя и двигателя че ми слабеее....... 
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”